Screenshot NPO

Anna Nooshin onderzoekt in nieuw programma het belang van haar uiterlijk in onze samenleving

Vierdelige serie moet impact duidelijk maken

Dinsdagavond is de eerste aflevering van de nieuwe serie ‘Mooier wordt het niet’ van Anna Nooshin uitgezonden. In het nieuwe programma onderzoekt zij het belang van haar uiterlijk in onze samenleving.

“Ik weet wel dat veel mensen ermee bezig zijn, maar hoe belangrijk mijn uiterlijk exáct is, is me nog niet helemaal duidelijk. Daarom heb ik deze serie gemaakt”, vertelt de modeblogger met bijna een miljoen Instagramvolgers. In de eerste aflevering komt zij erachter dat mensen die veel volgers hebben op Instagram eigenlijk voor iedereen bepalen hoe ze eruit moeten zien. “Heel belangrijk dus, mijn uiterlijk.”

Volgende week wordt de tweede aflevering van de vierdelige serie uitgezonden. Dan zien we mensen die nog nooit van de presentatrice gehoord hebben. Voor accountant Carel (63) speelt haar uiterlijk in zijn dagelijkse leven bijvoorbeeld geen enkele rol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Alle meetlijnen op haar gezicht zijn goed. Ik neem aan dat dat zeker geldt voor de lijnen van kin tot teen, anders was ze nooit presentatrice geworden. Maar ze moet wel iets aan haar haarlijn laten doen.

Reageer