Screenshot RTL

RTL geschokt door zorgvuldig gemonteerde aanranding

RTL heeft het tv-programma De Villa per direct van de buis gehaald. De zender is namelijk geschokt door de zorgvuldig gemonteerde beelden van een aanranding die in de laatste aflevering zijn uitgezonden.

“Voor dit programma gieten we deelnemers eerst vol alcohol, daar nemen we uitvoerig de tijd voor, dan stoppen we ze bij elkaar in één bed, waar we van tevoren de beste infraroodcamera’s boven hebben gehangen”, vertelt zenderbaas Peter van der Vorst aangedaan. “En dan moet er nog heel wat gebeuren voor het kan worden uitgezonden. We moeten alle beelden bekijken, de sappigste stukjes selecteren en die leuk monteren, een vrolijk muziekje zoeken dat goed bij de sfeer past, twee copywriters een lollige tekst laten schrijven en een voice-over die op jolige toon in laten spreken.”

Van der Vorst slikt even. “Als je het eindresultaat vervolgens op tv terugziet, is dat wel even schrikken.”

Volg de Pin op InstagramFacebook en Twitter


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij kunnen ons niet herinneren Julia ooit ontmoet te hebben en kennen haar niet! Verder waren wij de hele vorige week in de vestiging van Domino in Lloret de Mar. Dit weten wij zeker, omdat wij de hele week die onvergetelijke vegan pizza’s hebben gegeten.

Reageer