Ouders trots dat ze glas kunnen optillen

“Kom leg dit moment even vast”

De ouders van Annika hebben een bijzonder moment te vieren vandaag. Ze hebben een glas van de tafel getild en zijn daar nu trots mee aan het pronken. ‘Kijk wat een prestatie. Wij tillen een glas!’ kirt moeder. 

Annika is niet echt impressed, maar omdat haar ouders ook altijd op alles trots zijn wat zij doet, glimlacht ze flauwtjes en zegt: “heel knap mam, echt heel knap.” Voor Annika’s moeder is dat niet voldoende. “Kom op zeg, leg dit moment nou even vast joh. Dit willen we toch niet vergeten?!” 

Vader Hans komt erbij zitten en kijkt lachend in de camera. Ook hij heeft glunderend een glaasje vast. “Maak nou even een foto, Annie. We houden dit niet meer lang vol zo.” 

Als de foto eindelijk is genomen zegt Annika’s moeder: “Kom mop, til jij nou ook even een glas. Doe nou niet zo ongezellig.”  


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *