AllePolitiek/YT.com

Docenten nemen telefoons ministers in en geven ze pas weer terug na oplossing

Na een teleurstellende stakingsdag zetten docenten hun laatste troef in: telefoons afpakken. De leraren hebben alle ministers hun smartphones laten inleveren. De ministers krijgen hun telefoon weer terug als ze met een goede oplossing komen.

Juf Sophie van het Jorge Zorreguieta College uit Ulft snapt wel waarom de ministers nog niet met een goed voorstel zijn gekomen. “Logisch dat het kabinet nog geen poot heeft uitgestoken. Ze zijn natuurlijk constant afgeleid door nieuwe snaps of coole insta posts. Op die manier kun je je gewoon niet concentreren.”

Geef je vrienden en familie een toekomst cadeau met De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goh, ik woon in Ulft, maar het Jorge Zorreguieta College ben ik nog niet tegengekomen. Is dat gelegen aan het St. Josef Stalin plein of aan de Gestapo laan?

Reageer
gravatar

dat is denk ik de beste oplossing voor de brexit. Ontneem alle ministers in engeland hun telefoon totdat ze akkoord gaan met de brexit

Reageer
gravatar

CDA- en CU-bewindslieden zitten de ganse dag te kijken op hun mobieltje naar de instructies van hun pastoor of dominee. Als hun mobieltje in beslag wordt genomen, gaan ze bidden. Dus dat schiet niet op.

Reageer