Svitlana Sokolova/Shutterstock.com

Luna leeft haar Hollywood-droom: ‘Ik ben superrijk geworden van zwijggeld’

Als jonge actrice reisde de 18-jarige Luna uit Nieuwegein naar Hollywood om haar dromen na te jagen: rijk worden door zwijggeld van machtige filmproducenten in Hollywood. En dat is gelukt: ze ontvangt de ene cheque na de andere. “Het is allemaal nog zo onwerkelijk. Ik geloof het zelf amper nog. Ik ben ik elk geval trots dat ik het kleine meisje dat ik vroeger was, niet heb hoeven teleurstellen.”

Met 31 cheques, waarvan drie inclusief doodsbedreiging, is Luna Hollywoods best verdienende zwijggeld-actrice. “Ik heb Harvey Weinstein gehad. Met hem had ik eigenlijk meer te doen dan met mezelf, die vent is zo klein geschapen. Verder Louis C.K., het prettige aan Louis vond ik dat hij niet fysiek was, maar gewoon ranzig.”

Van de velen die dromen van zwijggeld in Hollywood, is Luna ook een van de velen die het waarmaakte. “Kijk, als actrice is het belangrijk om mee te gaan met de tijd. Dus dat deed ik.”

“Gelukkig ging alles vrij makkelijk. Na mijn eerste auditie werd ik vrijwel meteen uitgenodigd om te kletsen over mijn acteerambities in een hotelkamer. Meer mag ik er helaas niet over loslaten.”

Volg de Pin op InstagramFacebook en Twitter


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *