BARTable/YT

‘Bewaakt is een groot woord’, geeft beheerder fietsenstalling toe

John de Haas is beheerder van een bewaakte fietsenstalling in Rotterdam. Desgevraagd wil hij wel toegeven dat de term ‘bewaakt’ de lading niet helemaal dekt.

“Dat is een groot woord”, zegt John, terwijl hij onderuitgezakt op een klapstoeltje een filmpje op YouTube bekijkt. “Ik heb een sterke voorkeur voor de term ‘bemenst’. Mijn collega’s en ik zijn namelijk aanwezig, dat kan niemand ontkennen.”

Hij steekt zijn hand op naar een jongen die de stalling met een fiets verlaat die mogelijk van hem is. “Maar je mag het ook gewoon een ‘fietsenstalling’ noemen, dan ben ik niet beledigd.”

Overleef de toekomst en bestel nu De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vermoed dat John de Haas werkt bij de fietsenstalling aan de Ruijterkade in Amsterdam (Noordzijde van het centraal station).
De reden van de valse informatie van Rudolf Julius is, dat de redactie van de Speld niet wil worden beschuldigd van beperken van informatie totzaken in het centrum van Mokum of over Ajax.

Reageer
gravatar

Wordt het niet eens tijd om over te stappen naar een andere nieuwssite?
Het is zo langzamerhand wel duidelijk dat u uitgekeken bent op onze redactie.
Tijd om verder te gaan met uw leven!

gravatar

Let op mensen, “https://speld.nl” is ook wel een grote term. Die eerste s heeft eigenlijk geen enkele functie. Ze doen zich voor als onschuldige grappenmakers, in werkelijkheid is het een stel serieuze privacyschenders. Ze weten alles over jullie en spelen dat door aan het Kremlin en de NSA.

Reageer
gravatar

In de laatste backup van mijn data die ik bij de NSA opvroeg zaten alle reacties die ik hier gepost heb. Handig voor als je dat kwijt bent. Ik had tegelijk hetzelfde verzoek naar het Kremlin gestuurd en van hen kreeg ik het bericht terug dat ze niet zonder mijn toestemming de data van de NSA mochten doorgeven.