comedy_nose / Flickr

Zakkenroller heeft met 12 iPhones kosten avondje ADE er bijna uit

Na een uitgebreide rekensom kan de 21-jarige zakkenroller Ben M. concluderen dat hij met de opbrengst van 12 iPhones zijn avondje ADE bijna quitte gespeeld heeft. “Gelukkig zaten er een paar iPhone 15’s bij”, zegt Ben. “Anders was het een duur grapje geworden.”

Hij loopt zijn aantekeningen nog eens door. “Kaartje op Ticketswap: 93 euro. En dan natuurlijk nog een kluisje, plus ik ging er met de taxi heen want het was in een loods waar je met de fiets niet eens kunt komen. Even kijken… Drie bier en een baco, om de zenuwen weg te drinken. Later op de avond nog een patatje gegeten. Paar keer naar de wc geweest, drie flesjes water. Een cola. Oja, en een busje pepperspray natuurlijk. Mmm, ja, dat was het wel geloof ik.”

Nu hij zijn volledige buit voor een flink bedrag heeft weten kwijt te spelen kan hij opgelucht ademhalen. “Je schrikt achteraf best wel van de bedragen die je in zo’n klamme industrieloods over de toonbank smijt. Maar de lichtshow was op zich wel vet. En je wil ook niet de saaie zakkenroller zijn die met ADE thuis op de bank blijft zitten.”

Overleef de toekomst en bestel nu De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *