Antonio Guillem/Shutterstock.com

Salina leidt sinds break-up ineens superleuk leven online

Salina (21) uit Utrecht is heart-broken sinds haar vriend haar dumpte voor een vage kennis. Toch is ze sinds het drama enthousiast veel aanwezig op sociale media. Cocktails met vriendinnen, VR lasergamen met collega’s en een Ed Sheeran concert met familie. Van alles komt voorbij op haar tijdlijn. Bij de foto’s staan teksten als: “Love the life you live”, “Happiness is a choice” en “Girls just wanna have fun”.

Vriendin Samantha, die Salina precies tien maanden geleden voor het laatst gezien heeft, zegt: “Ja, nu ik erover nadenk, voorheen plaatste ze eigenlijk nooit foto’s van ons op internet. Of überhaupt iets. Zelfs geen kiekje toen ze drie weken ging backpacken met haar, nu ex-vriend,  in Thailand. Geen idee waar dat zo vandaan komt. Maar echt schattig dat ze ineens met iedereen wilt delen hoeveel onze vriendschap voor haar betekent door foto’s van vroeger te delen.” 

Ex Ronald is verbaasd hoe goed Salina met de situatie omgaat: “Ik vind het leuk om te zien dat ondanks dat ze me iedere dag huilend opbelt, ze toch ook de tijd vindt om zes avonden per week uit te gaan, een trip naar Disneyland te boeken en een mopshondje te nemen.”

Volg de Pin op Facebook, Instagram en Twitter


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kan De Pin en De Speld niet wat meer op de werkelijkheid worden gebaseerd. Ik herken mijzelf niet in de foto’s van geboetseerde en gefotosjopte mooie juffrouwen.

Reageer
gravatar

Correctie: Achtervolg de Pin op Facebook, Instagram en Twitter.
Toelichting: Asociale media zijn vooral bedoeld om virtueel, visueel en verbaal te stalken.

Reageer