arabian horses/YT

De perfecte dierendagcadeaus voor jouw doorgefokte huisdier


Op Dierendag wil elk baasje wel wat speciaals voor zijn huisdier doen. Zeker als jouw trouwe viervoeter zo doorgefokt is dat hij uitkijkt naar een bezoek aan de dierenarts omdat hij hoopt dat ‘ie dan een spuitje krijgt. Voor alle pluizige vriendjes met een verrotte genenpoel zetten we hier de leukste cadeaus op een rij.

Mopshondstretchneusring
Jouw pug en zijn chronische zuurstoftekort zijn al drie jaar een hit bij al je vrienden. De stories waarin jouw tot deurstopper gereduceerde hondachtige zich piepend over een drempel probeert te schuiven kunnen standaard op wel dertien ‘haha’s’ rekenen. Hoog tijd om deze chronische astmalijer eens in het zonnetje te zetten met een stretchneusring. Deze ring rekt één neusgat precies genoeg op om voldoende zuurstof naar de hersenen te transporteren. Op 4 oktober mag ook jouw mopshond best een dag normaal ademhalen, toch?

Bron: WikiMedia Commons – KayKayKay


Morfinemuis voor je Scottish Fold
Dat jouw raskat 24/7 ondraaglijke gewrichtspijn heeft is aan dat platgeslagen snoetje met die kruloren onmogelijk af te lezen. Zolang je bezoek niet teveel is ingelezen in de misstanden binnen de raskattengemeenschap is de kans klein dat iemand überhaupt ooit zal weten dat jouw Mrs. Purrito elke ochtend hoopt dat je rattengif door haar natte voer prakt. Je verwent haar af en toe al met wat catnip zodat ze voor een paar uur aan de realiteit kan ontsnappen, maar zo’n met morfine doordrenkte speelmuis gaat haar op 4 oktober echt helemaal ‘t vrouwtje maken.

Bron: WikiMedia Commons – Kostj


Tracheacanule à la El Rey Magnum
Iedereen die naar El Rey Magnum kijkt ziet dat dit paard pure perfectie is. Een hoofd alsof het is leeggedregd met een vacuümpomp en gigantische neusgaten die nergens op aangesloten zijn. Het enige nadeel: El Rey en zijn goedkopere namaakpaardjes kunnen niet door hun mond ademen. Geen enkel paard kan door zijn mond ademen, en daarom hebben ze van die grote neusgaten, maar die van El Rey-achtigen zijn dus nep. De oplossing: boek een tracheotomie voor jouw supergrappige raspaardje en laat een vrolijk gekleurde buis in zijn luchtpijp rammen! En als je het helemaal goed wil doen laat je er een speakertje op zetten. Ooit een paard recht uit zijn strottenhoofd horen hinniken? Hi-la-risch.

Bron: YouTube – arabian horses


Een ‘op vakantie in je eigen hoofd’-halsband voor je Labradoodle
Iedereen die regelmatig Lindanieuws leest snapt sinds een week dat Labradoodles totaal krankzinnig zijn, maar jij weet dat natuurlijk al sinds je er op het hoogtepunt van de hype eentje aanschafte bij een zeer dubieuze hondenfokker in een verlaten fabriekshal. Natuurlijk is het fijn dat hij zo’n hypoallergeen vachtje heeft dat niet op je zitkussens plakt, maar het is je ook niet ontgaan dat hij een bijzonder intense belangstelling heeft voor de jerrycan benzine in je fietsenschuurtje. Als je hem voor de zoveelste keer met zijn riem om van het balkon ziet springen dan denk je vast wel eens: ‘Dat beestje gun ik een vakantie’. Goed nieuws! Deze halsband geeft stroomschokken die zo heftig zijn dat jouw buitenproportionele poedel van 4 oktober helemaal niets hoeft te merken. En van de jaren erna waarschijnlijk ook niet.

Bron: WikiMedia Commons: Derek Ramsey


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *