shutterstock.com/Monkey Business Images

Cursus kantoorjargon wordt weer over het weekend getild

Executive Office Manager Sylvie (37) heeft nét alle neuzen dezelfde kant op wanneer de CHO (Chief Happiness Officer) binnenwandelt. “Ik hoor wat je zegt, maar vandaag is de vrijmibo gewoon echt onze prio. Zullen we de cursus over het weekend tillen? Dan heeft de rest ook nog tijd om er een plasje over te doen en dan geven we er daarna een klap op. Kun je het doorcommuniceren naar HR?”

Sylvie denkt dat de cursus weer on-hold staat vanwege te weinig commitment. “Het is belangrijk dat we hier op kantoor een keer met elkaar gaan levelen. Ik geloof dat we daar écht nog een kwaliteitslag kunnen maken”.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik denk dat je het gewoon even plat moet slaan, dan periodiek evalueren en bijstellen. Als je het goed managed, dan kun je heel lean zonder HR focussen op de stip op de horizon. Niet controleren maar coachen: dan bewegen de concullega’s zich ook in dezelfde ontwikkelingsrichting.

Reageer