Studio Speld / shutterstock.com

Vrouw die seks op eerste date afzweert stopt voor de zekerheid scheermesje in portemonnee

De 28-jarige Eva is druk aan het daten. Ze doet uit principe niet aan seks op de eerste date en scheert zich daarom van te voren ook nooit. “Zo kom ik niet in de verleiding.” Alleen blijken in de datepraktijk principes en alcohol niet altijd goed samen te gaan. Dus stopt Eva voor de zekerheid altijd een scheermesje in haar portemonnee.

Gisteren had ze een geslaagd afspraakje. “Eerst dacht ik nog: ik ga echt never nooit met hem naar bed. Een drankje later zag ik het toch anders, maar besloot ik geen seks te hebben omdat het nog wel eens een blijvertje kon zijn, dus ik wilde niet te eager overkomen. Ik heb ook heel duidelijk gezegd: als je denkt dat ik zo een meisje ben, heb je het mis”, vertelt Eva stellig.

Drie wijntjes verder besefte Eva dat ze totaal niet efficiënt bezig was. “Ineens realiseerde ik me: als dit een langdurig iets wordt, kan ik maar beter meteen weten of het ook klikt op dat gebied. Anders is het zonde van de tijd. Maar goed, dan is het dus best wel kut als je al bij hem thuis bent terwijl je vlechtjes kan leggen in je lichaamshaar.”

Gelukkig kon Eva nu gewoon snel de badkamer in sluipen om ‘even te plassen’. “Het moest allemaal heel gehaast dus ik heb wel een paar snijwonden gemaakt. Zijn bed zat daardoor wel onder het bloed, maar ja anders zou hij misschien denken dat ik aan het poepen was. Dat zou horror zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *