shutterstock.com/GaudiLab

Aisha: ‘Ik plaats uit principe nooit foto’s van mijn baby’s online, ook omdat ik er geen heb’

Aisha (29) plaatst uit principe geen foto’s van haar baby online. “Daar ben ik heel stellig in! Ik denk dat veel jonge ouders niet inzien hoe irritant het is voor je omgeving als je Instagram-tijdlijn ineens vol staat met babyfoto’s,” aldus de projectmanager uit Zeist. “Ik heb misschien zelf geen kinderen, maar het is voor mij een principiële keuze om geen foto’s van mijn baby online te zetten. En ik hoop dat meer mensen mijn voorbeeld zullen volgen.” 

Op Instagram krijgt Aisha bijval van haar volgers. Dewi: “Ik volg Aisha al een tijdje en heb nog nooit een foto van haar baby voorbij zien komen. Echt een verademing vind ik dat. Heel inspirerend!”

Aisha is dankbaar met de bijval van Dewi: “Ja, op mijn tijdlijn staan dus echt helemaal geen foto’s van mijn baby, hè! Ook omdat ik die niet heb natuurlijk. En dan denk je, dat zal de reden zijn. Maar nee, dit is een principekwestie. Kom op zeg. Ik doe dat toch gewoon niet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *