Vegetarische Schlagers: gezonde nummers die toch lekker zijn!

‘Met de biohits van het jaar ‘Heb je Tempeh voor mij’ en ‘Er staat een prei in de gang’!’

Vegetarische Schlagers: het nieuwe gezonde album van Max Verstand. Geniet van krakers boordevol vitamines als ‘Heb je tempeh voor mij?’, ‘Paprikasoep met venkel’ en ‘Ik heb hier een brood met haloumi’!

Abonneer op ons Youtube-kanaal

Credits
Regie: Tom Roes
Camera: Lars Berg
Script: Jan van Tienen, Jop Eikelboom, Jaap van de Venis, Jos Maalderink
Producer: Emely Jens
Montage: Tom Roes
Zang: Max Verstand
VO: Michiel Eijsbouts
Met dank aan: Jam Studios


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij de Semi-revolutionistische Militant Veganistische Bond is onrust ontstaan over enkele zinsneden, waarin niet genoeg afstand zou worden genomen van het mens centralistische wereldbeeld. Het lijkt op een poging om het discours gelijdelijk aan om te buigen naar een meer structuralistisch, en daarmee minder moreel-antromorfisch perspectief. Het bestuur van de SMVB heeft dan ook, na uitvoerige ledenraadpleging, besloten de bijna officiële banden met de betrokken partijen tot nader orde op te schorten. Zachte heelmeesters maken immers stinkende wonden.

Reageer
gravatar

Beangstigend om te constateren hoe de Islamisering steeds dieper stroomt door de kieren van de Nederlandse samenleving. Nu valt zelfs de Oerhollandsche traditie van de Schlager ten prooi aan de Moslims. Abject!

Waar is het plakje kaas gebleven? Welke hardwerkende Oernederlander kan haloumi door de keel krijgen zonder meteen te braken of later aan de diarree? Ik niet; ik ging meteen na het lezen van dit artikel over mijn nek en na enkele minuten aan de diarree …

Reageer