Prostock-studio/Shutterstock.com

Timo (45) kijkt uit naar midlifecrisis want dan krijgt hij een jonge vriendin

Donderdagavond keek de 45-jarige Timo aandachtig naar het nieuwe EO-programma Midlife. Hij zag mannen die maar een paar jaar ouder zijn dan hij in een midlifecrisis zitten. Het besef daagde dat het voor Timo ook bijna zo ver is. “Nog eventjes wachten, maar dan krijg ik eindelijk een jonge vriendin.”

“Die jaren voor de midlifecrisis zijn niet makkelijk. Mijn werk is al jaren iedere dag hetzelfde, ik heb een saaie auto, mijn garderobe is vooral grijs. En mijn vriendin is gewoon net zo oud als ik. Tja, daar sta ik elke dag mee op.” Timo slaakt een diepe zucht. “Gelukkig zijn dit de laatste loodjes.”

Timo droomt alvast over de bestemmingen van de wereldreis waarop hij zichzelf zal proberen te vinden. “Backpacken door Thailand en een soul searching retreat op Bali misschien. Of toch gewoon twee weekjes Cherso. Dat is leuker voor mijn nieuwe vriendin.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hallo Corrie,
Corrie,
Geen rugzak, en dan toch naar het strand? Moet ik je zooi weer dragen dan? En natuurlijk, ik heb een huis bij het strand en een open haard. NOT! Verder nog wensen?