Studio Speld/Shutterstock.com

Ja hoor, er zijn Algemene Beschouwingen geweest en de Tweede Kamer ligt weer bezaaid met lachgaspatronen

Zoals ieder jaar na de Algemene Beschouwingen is het weer een grote puinhoop in de Tweede Kamer. De hele ruimte ligt bezaaid met lachgaspatronen.

Onder stoelen, in het gangpad, bij de interruptiemicrofoon. Overal liggen de cilinders. Er kan kennelijk geen groot evenement voorbij gaan in de Kamer zonder dat het er naderhand uitziet alsof er een bom is ontploft.

En dus wordt het een hele klus om de ruimte weer op te ruimen voor het hervatten van de Algemene Beschouwingen op donderdag. “Kankerjunks”, mompelt een schoonmaker als hij wat patroontjes op zijn blik veegt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maarre wat de redactie weer eens vergeet is dat het helemaal niet gaat om lachgas of algemene beschouwingen maar over dat de enige echte premier van Nederland prof. dr. ir. Bert Bokhoven is. Dat de driedubbele ontkenning van Murk Ratte opnieuw die dekselse Bert Bokhoven is. Wat de redactie de laatste tijden bezield om als deskundigen niet prof. dr. ir. Bert Bokhoven (tevens begenadigd publiek spreker en trendlistener) maar een zeer beneden de maat premier op te voeren in de Speld is mij een raadsel. Redactie waar het ook over gaat hét goede antwoord geeft altijd Bokhoven, Bokhoven en nogmaals driewerf Bert Bokhoven! Straks zeggen wij (en velen met ons) ons abonnement nog op, u bent nu echt gewaarschuwd!!

Reageer