HBRH / Shutterstock

Brugklasser Laura heeft nog steeds haar iPad niet gekaft

De pas puberende Laura uit Ulft is de enige uit haar klas die nog niet haar iPad heeft gekaft. Daarmee schendt ze de regels van het Jorge Zorreguieta College, die de iPads in bruikleen verschaft aan haar leerlingen. 

Laura: “Lekker boeiend dat ik mijn iPad niet gekaft heb. Niemand checkt die dingen toch wanneer we het weer inleveren.” Mentor: “Elk jaar zitten er wel een paar van dit soort gevalletjes tussen. Maar geloof mij, het jaar daarop zijn zij de eersten met een gekafte iPad. Twee keer borg verliezen is immers ook zo’n duur grapje.”

Klasgenoot Edgar prikt zo door Laura’s nonchalante houding heen: “Stiekem weet ze gewoon niet hoe ze moet kaften en doet ze daarom zo stoer. Maar voor 5 euro neem ik morgen wel een oude krant mee en pak ik dat ding even in.”Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Edgar, beter je best doen op de middelbare school; dan ligt er een mooie universitaire tijd voor je in het verschiet.

Als je een hertje hebt gevangen in je licht, dan neem je haar ook! Eis betaling in natura en schrijf daarna een review met foto en telefoonnummer.

Hoe eerder je begint, hoe eerder je ervaren wordt en hoe meer je dan geniet van je studententijd bij ons.

Reageer
gravatar

Ik denk weer terug aan de Holocaust. De maatschappij lijkt nu volmaakt te zijn. Naast een tweede of derde auto zit er nu in iedere groep tenminste 1 Chineesje tussen de andere debielen.

Reageer