Ziggo Sport/YT

Liplezers vertellen wat Barkley tegen medespelers zei voordat hij penalty hoog over schoot

‘Moeten jullie eens opletten hoe hard ik die bal over kan peren’

In de slotfase van de Champions League-wedstrijd tussen Chelsea en Valencia liet middenvelder Ross Barkley het na de gelijkmaker te maken door een penalty over te schieten. Voorafgaand aan de strafschop overlegde Barkley met medespelers Willian en Jorginho, maar wat werd er daar gezegd? Liplezers hebben de beelden bekeken en vertellen dat Barkley zei dat hij de bal de parkeerplaats op ging knallen.

“Je ziet hem hier naar Jorginho toebuigen en zeggen: ‘Moet jij eens opletten hoe hard ik die bal over kan peren.’”, vertelt liplezer Ronald Wink. Eerder sprak Barkley vergelijkbare woorden tegen de Braziliaan Willian. “Je ziet hem heel overtuigd zeggen: ‘Nee, gaan jullie maar daar staan, ik ros die bal wel op de lat.’”

Ook tijdens het nemen van de penalty heeft de Engelse middenvelder nog wat te zeggen, vertelt Wink. “Hier, hij neemt zijn aanloop, en dan zie je hem roepen: ‘Daar ga ik!’ En dan knalt hij hem over.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *