Shutterstock / wavebreakmedia

Linda designated survivor van verjaardagsfeestje Anne

‘Vriendin blijft ergens anders voor het geval er iets ergs gebeurt’

Terwijl de 8-koppige vriendengroep van Linda zich deze zondag om 14:00 bij Het Gemulle Hoeckje meldt voor een high tea ter ere van Annes 32e verjaardag, zal Linda zich schuilhouden in een snelwegrestaurant op een geheime locatie langs de A16. Linda is namelijk de designated survivor van de vriendengroep.

Anne legt uit dat haar vriendengroep goed is voorbereid op het ergste. “Je gaat uit van het voor de hand liggende scenario: dat terroristen een bloedige aanslag plegen op het Gemulle Hoeckje. Maar er kan nog veel meer gebeuren. Kortsluiting, of een meteorietinslag. Een groep mensenhandelaren die iedereen geblinddoekt op transport naar Oezbekistan zetten. Noem het maar op, we kunnen het zo gek niet verzinnen.”

Om Linda voor te bereiden op haar belangrijke functie heeft de vriendengroep al een paar jaar lang een parallelle WhatsApp-groep waar Linda geen deel van uitmaakt. “Want we vinden het ook wel een prettig idee dat er nog iemand in ons sociaal netwerk is die ongedeerd blijft als onze Appgroep gehackt wordt of zo.”

Linda vindt het een goede regeling. “Oké, je maakt er er geen deel van uit als er belangrijke of leuke dingen gebeuren. Aan de andere kant weet ik juist dat ik heel belangrijk voor ze ben. Omdat ik altijd ergens anders ben. Maar als het misgaat, dan ben ik er voor ze. Daarna, dan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Al deze perikelen van frigiditeit tot impotentie en steriliteit bij de blanken zijn het gevolg van mechanisatie, het gebrek aan of verdwijnen van organische gewaarwordingen, de multiculturele samenleving en LGBTQ+, die ieder oorspronkelijk gevoel van idealisering primair hebben vernietigd. Net als bij misdaden mag bij deze seksuele problemen niet de etnische achtergrond genoemd worden van de betrokkenen. Kinderen worden ermee opgevoed, gemengde scholen van onverenigbare biologische gesteldheid en aangeboren cultuur, die iedere lust tot seks of leven, zeg maar ieder gevoel bij de meer ontwikkelden weggehaald hebben onder andere om AIDS en het christelijk geloof te bestrijden. Gevoel voor schoonheid of liefde, libido bestaan niet meer; blanke kinderen die goed proberen te zijn zoeken het bij een neger. De echte multiculturele waarden zijn in de porno te vinden.

gravatar

Er is al eerder gesproken over het verschil tussen ‘geest (verstand)’ en ‘de hersenen’ (the mind and the brain) waarbij er in het onderwijs gigantisch de nadruk ligt op de ontwikkeling van het brein. De geest is meer het creatieve aspect, de hersenen zijn er voor de documentatie. Hierbij verliezen de kinderen hun organisch gevoel en al hun zintuiglijke impulsen, ze leren te leven vanuit concepten ook en vooral wat betreft seks. De wildgroei aan ziekten gerelateerd aan autisme enz. is hier direct aan gerelateerd en de oplossing is meer van hetzelfde. Deze zaken zijn aangeleerd uit de politiek. De meisjes ontwikkelen meestal ook geen heupen of borsten meer, en ze komen te werken bij de woningcorporatie. Verzet of eigenheid bestaan niet, of het moet zijn een allochtoon te zoenen al dan niet als protest tegen de samenleving. Maar meestal is het verplicht te juichen over de primitieve wilde die op zijn punt van evolutie inderdaad nog geen verstand heeft, wat weer wordt geïdealiseerd als zijn onschuld waarvan hij overigens wel heeft geleerd enorm misbruik te maken. Aan de andere kant zien we ook dat de mensen steeds vaker een huisdier nemen voor de kinderen.