Freezy - Pokémon/YT

Ash Ketchum begint met afbetalen studieschuld

Euforie kersverse Pokémon Master van korte duur

Ash Ketchum kon zijn geluk niet op toen hij er gisteren eindelijk in slaagde om Pokémon Master te worden. Lang heeft zijn euforie echter niet geduurd: Ash heeft in de 22 jaar dat hij voor zijn grote moment getraind heeft een studieschuld van zes cijfers opgebouwd.

“De Alola League leek me leuk voor op m’n cv, maar er blijken dus niet zo veel werkgevers te zijn die daar naar op zoek zijn”, vertelt Ash teleurgesteld. “Ik vind eerlijk gezegd dat Professor Oak me wel had mogen waarschuwen dat de banen in de Pokémonerij niet voor het oprapen liggen.”

Om een beginnetje te maken met het afbetalen begint Ash vanaf volgende week 40 uur per week als uitzendkracht bij de Belastingdienst. “Gotta pay ’em all off, zoals ze hier zeggen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoe kan dat nou?! Is John de Mol weer bezig?!

Ik dacht dat deelnemers aan reality shows betaald werden. Waarom anders zou zelfs een randdebiel als Samantha zoveel jaren van haar privéleven op straat zetten? En hoe zou deze randdebiel anders haar verslaving hebben bekostigd?

En in al die 22 jaar heb ik nog nooit iets gehoord over Ash en pillen /paddo’s/ poeders. En dan al die merchandise nog. Het is zelfs K3 gelukt om miljonair te worden …

Reageer
gravatar

Dat ziet men wel vaker: de oude garde die is vastgeroest in een vorige eeuw. Zij kijken met wantrouwen naar de nieuwelingen die een modernere en opener houding hebben.

gravatar

Ik heb een paar vragen voor de belastingdienst.
– Als ik geld win omdat ik een pokemon trainer verslagen heb, moet ik dat declareren bij de belastingdienst?
– Moet ik gewonnen geld wat ik niet gekregen heb omdat ik $ 999999 heb en de teller niet hoger gaat ook declareren?
– Als ik geld krijg omdat mijn Pokemon de move Pay Day gebruik moet ik dat ook declareren?
– Valt Missingno tegenkomen en dat je opnieuw moet beginnen omdat je save game vernietigd is onder ziektekosten?