Door Roman Sigaev/Shutterstock.com

Man kweekt bierbuik uit solidariteit met zwangere vriendin

Uit solidariteit met zijn zwangere vriendin heeft Menno van Dijk (34) de afgelopen maanden een bierbuik gekweekt. “In een relatie ben je er voor elkaar. Ik wilde niet dat zij in haar eentje moest ervaren hoe het is om je veters niet meer te kunnen strikken.”

Terwijl de buik van zijn vriendin de afgelopen maanden langzaam groeide, dronk Menno gemiddeld zo’n zeventien biertjes per dag. “Het was even doordrinken, maar het leverde wel prachtige momenten op. Ik zal me bijvoorbeeld altijd het moment herinneren dat we tegelijk misselijk waren: we hingen samen boven de pot te kosten. Het voelde alsof we echt samen zwanger waren. Best ontroerend.

Download nu de app van De Speld!

”Inmiddels doen ze wedstrijdjes wie de grootste buik heeft. “Mijn vriendin zit in haar zevende maand, dus ik moet behoorlijk mijn best doen om haar bij te benen. Maar ik heb het een graag voor over. Je wil haar toch zo veel mogelijk steunen.”

Toch moet Menno zijn vriendin af en toe vragen om op de bank te gaan liggen, omdat het hem niet lukt om met die grote buik een fijne slaaphouding te vinden. “Dat doe ik niet met plezier, hoor. Maar ik heb echt mijn slaap nodig voor als de baby er straks is.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geleerde les: vrouwen, als je je kerel een beetje aantrekkelijk wilt houden, wordt dan niet zwanger. Weet ik uiteraard al enige tientallen jaren. Bovendien laat ik Monsieur d’Urinoir wel zo hard voor mij werken dat hij een fijn afgetraind lichaam behoudt.

Reageer