shutterstock.com/Taras Pol/Yvette Bolten

Snacks om tussen je benen te klemmen zodat het lijkt alsof je een thigh gap hebt

Een opening tussen je dijen, ook wel thigh gap, is populair op Instagram. Toch is het voor weinig mensen echt haalbaar, simpelweg omdat het wordt bepaald door de breedte van het bekken. Hoe kun je dan toch zo’n lijf realiseren? Door goudgeel-gepaneerde frituursels tussen je benen te klemmen. Wij zetten de beste fake thigh gap-snack op rij!

Kaassouflé
Een groot gapend gat van je knieën tot je venusheuvel maakt je lichaam Instagram-waardig. Gelukkig creëer je in een handomdraai de perfecte vorm van een thigh gap met kaassouflés. Leg voor het beste resultaat tien loeihete kaaskussentjes achter elkaar als een rij omgevallen dominostenen.

Kipnugget
Voor een heel subtiel thigh gapje

Mexicano
Ga internationaal en leg een homp gemalen vlees vol conserveermiddelen en smaakversterkers tussen je benen. Deze snack kun je ook goed op je buik leggen om een wasbordje te faken.

Eierbal
Thigh gaps worden gezien als een teken van fragiliteit en vrouwelijkheid. Wat ook fragiel en vrouwelijk is? Eieren! Dompel dus lekker een eitje in een frituurpan om er vervolgens je intiemste delen mee te versieren.

Halve kip
Is het gelukt je werkdag te overleven met een mexicano tussen je knieën? Dan is dit de halve kip echt iets voor jou. Thigh gap wordt ook wel dijkloof genoemd. Als jij dus een afgekloven kippendij tussen je benen draagt, zal het vast en zeker verward worden met een thigh gap. Handig!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *