Lieke heeft een lekke band en moet haar fiets nu helaas wegdoen

De zesentwintigjarige Lieke fietste vanochtend door een kapotgeslagen bierflesje en nu moet ze haar fiets weggooien. “Echt balen, ik had deze fijne omafiets net nieuw, maar met een lekke band kan ik ‘m niet meer gebruiken. Nu moet ik een nieuwe kopen.”

Lieke hoopt dat haar nieuwe fiets wat langer meegaat. “Het is niet praktisch om steeds nieuwe spullen te moeten kopen. Vorige week moest ik mijn voordeur nog bij het grofvuil zetten omdat mijn sleutel niet meer goed in het slot ging. Nu heb ik het ‘s nachts best koud.”

“Vroeger gingen spullen veel langer mee”, vertelt Lieke. “Zonde dat dat nu niet meer kan. Daar zouden ze echt iets op moeten bedenken.”

Vanaf nu hoeft je beschadigde spullen nooit meer zomaar weg te gooien. Als je ze repareert kunnen ze vaak nog lang mee en bovendien is dat ook veel toffer. Repareer het! Begin op repareerhet.nl


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is dit de Lieke die reclame maakt voor Calvé pindakaas? Die ad wordt zo vaak vertoond bij de commerciëlen en de publieke omroep dat er voor Lieke wel een nieuwe fiets kan worden aangeschaft, misschien zelfs wel een elektrische STELLA-fiets. In haar geval (door die teenblessure) kan ze beter een leuk autootje kopen, bij VW-bedrijf PON sponsort ook al politie-auto’s. Doen meid!