Twee Ons Champignon / Shutterstock.com

Eigenaar vechthond ruimt netjes de resten van slachtoffers op

'Ik neem altijd plastic zakjes mee'

Jack Bruins (47) uit Hoogvliet heeft een pitbullterriër. Veel van zijn buren zijn niet blij met de agressieve vechthond, maar Jack ziet het probleem niet zo. Hij ruimt de resten van de slachtoffers altijd netjes op.

“Ik neem altijd plastic zakjes mee als ik met Butcher op pad ga”, zegt Jack. “Hij wil nog weleens iemand aanvallen en ik vind het mijn verantwoordelijkheid als baasje om de ledematen die overblijven zelf op te ruimen. Het is voor mensen heel vervelend als ze erin trappen en bloed aan hun schoen hebben.”Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Keurig! Waren alle pitbull eigenaars maar zo. Dan stond het ras tenminste niet zo ter discussie. Nu nog de loep opruimen en dan krijgt Jack vast een lintje!

Reageer
gravatar

Voor kynologen is het niet helemaal duidelijk of de Hoogvlietse Jack Bruins nu zijn raszuivere pitbull vechthond of een ‘opgefokte’ American Stafford zit bij te voeren met de vleselijke restanten van een rooftocht op de kinderspeelplaats. Het kan natuurlijk ook zijn dat het vlees afkomstig is van wat er overbleef van de figuur rechts op de parkbank. Wat opvalt is dat beiden (baas en hond) een vergelijkbaar sociaal IQ uitstralen en beide koppen onderling uitwisselbaar zijn.

Reageer
gravatar

Kunnen we niet een paar honden op die vent afsturen en daarna opruimen … zijn we daar ook vanaf… idioot !!!

gravatar

Hier is toch wel enige relativerende informatie vereist: De figuur met de bandana is een -niet zo zeldzame- Grijze Wolf en aspirant-lid van motorclub No Mercy en die met de bebloede bek is een bezoeker uit Rusland die net oppositieleider Navalny heeft verorberd.