Shutterstock / sitthiphong

Zes Netflix-series die je nog moet zien

Weet je niet wat je op Netflix moet kijken? Heb je alle series die voorkomen in lijstjes met Netflix-tips al lang gezien? Wij hebben er een aantal gevonden waar niemand het over heeft.

Ugh: Stupid Things and Annoying Everything

Het leven is stom en vervelend als je 16 jaar bent. Tenminste, als je Katy heet. Na een verhuizing heeft ze weinig te doen en kijkt ze vooral veel series op bed. Herkenbaar. Mam, please, we kijken Ugh: Stupid Things and Annoying Everything!

The Light Switch

Een lichtknop is twaalf jaar lang niet gebruikt. Als de 32-jarige Tom het probeert, gebeurt er niets. Hij heeft de meterkast al gecheckt en de elektricien kan pas volgende week dinsdag komen. Weet hij waarom het licht niet aan gaat? Is hier meer aan de hand?

F*cking Sex Baby

Studente Emma heeft een rare gewoonte: f*cking seks. Haar familie en vrienden weten van niets, tot ze haar verjaardag viert in een club in New York. Het thema? F*cking Sex Baby! Woohoo!

Murder Guy Maybe Good?

Een zomernacht, drie jonge studenten worden dood aangetroffen in het bos. Wat blijkt: de moordenaar heeft drie dozen vol met oude foto’s waarop je hem kunt zien glimlachen. Op sommige foto’s is hij op vakantie, op andere foto’s heeft hij zijn arm om een vriend of vriendin geslagen. Hier is meer aan de hand.

Drugs Guy Bit Cool

Tony Cavelar zit in een moeilijk pakket: of hij gaat door met drugs verkopen, of hij moet zijn makkers verraden. De drugswereld kan ongelofelijk hard zijn, maar Tony is wel een beetje een coole gast. “Ey! Got the parcel?”

What Is This Now

Als er geen beelden van waren, had je het waarschijnlijk nooit geloofd. What Is This Now vertelt een verhaal dat zo bizar is, dat je het er nog weken over zult hebben. We kunnen er eigenlijk niks over zeggen, je moet het gewoon zien. Maar holy shit.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben alwetend, daardoor voelen veel mensen zich lastiggevallen.

Maar ik heb geen enkele bemoeizucht, dus er is weinig aan de hand.

Zij verwarren daarentegen hun eigen bemoeizucht met alwetendheid.

gravatar

Ik heb een Godsgruwelijke hekel aan de helaas veelvuldig gebruikte uitroep “Holy Shit” (aan het eind van de laatste regel, red.). Waarschijnlijk beseft men niet, dat het volgens de overlevering de Dunne Ontlasting was, die uit Mijn Lendendoek droop toen Ik werd gekruisigd.

Reageer
gravatar

Sorry, J.
Het gaat niet altijd over jou.

Dit is een oorspronkelijk Indiase uitdrukking, voor het eerst gebezigd in Mumbay toe één van de beroemde koeien iets had achtergelaten op de stoep van één van mijn voorouders.