FaceCulture/YT.com

Slechte weersverwachting Lowlands zorgt voor voorpret bij mensen die niet gaan

De voorpret voor Lowlands is begonnen. Veel mensen die niet gaan, zitten zich nu al de hele dag te verkneukelen over de slechte weersverwachting. “Heerlijk om straks vier dagen niet in een verregend vluchtelingenkamp te zitten.”

“Ik kijk er echt naar uit”, zegt de 26-jarige Joey. “Lekker met een warme trui op de bank een serie kijken terwijl mijn vrienden tegen elkaar aangedrukt onder een partytent zitten, wachtend op een droog moment om naar het toilet te kunnen rennen. Het gaat een te gek weekend worden.”

“Ik heb mijn vrienden op het festival gevraagd veel foto’s te sturen”, zegt de 30-jarige Marcella. “Dan weet ik zeker dat ik ontzettende JOMO (Joy of missing out, red.) krijg.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik kwam pas een stel tegen die hier waren komen wonen, uit Emmen. Ze zeiden dat de plek dan misschien een rustig provinciestadje lijkt maar helemaal gereorganiseerd is rond het concept van de dierentuin, de grootste van Europa.
Een paar dagen later hoorde ik de uitleg van iemand anders uit Drenthe. Ze hadden een hele kleine dierentuin in het centrum en ze zijn verhuisd naar de rand en heel groot geworden. Maar omdat er niet genoeg bezoekers zijn moet het dorp zelf betalen.
Overal heb je van die megalomane projecten.
Meestal in alle twee de gevallen een catastrofe, als er veel bezoekers zijn is het onleefbaar, als er weinig zijn ook.
Het grappige is dat het in Emmen om de dierentuin draait.

Reageer
gravatar

Nog grappiger is het dat Amsterdam rond een windhoos draaide afgelopen avond. Men is door de waanzinnige beleving er nog steeds de weg kwijt, waardoor dit tafereeltje morgen ongetwijfeld een joekel van een niemendalletje op deze site zal opleveren.

gravatar

Uitleg: op de beelden zien we het Oosterdok met daarachter de bibliotheek van Amsterdam, OBA. Hier werd het hoofdkantoor van de Post ontmanteld voor de nieuwe bibliotheek. Hierbij werd ook de Postbank geprivatiseerd en in het kader van de verdere liberalisering vervangen door ING. Hier werden ook de eerste afspraken gemaakt van het Verdrag van Amsterdam voor de euro.

gravatar

De schrijver van de vorige reactie heeft de kaartjes (“tickets” is tegenwoordig meer gebruikelijk in onze taal, red.) voor mij betaald om mij weer eens in een kwaad daglicht te stellen.