Evan El-Amin/shutterstock.com

Trump: ‘Het moet moeilijker worden om in games aan wapens te komen’

Als het aan Donald Trump ligt, wordt het veel moeilijker om in videogames aan vuurwapens te komen. De Amerikaanse president wil dat gamers voortaan een controle doorlopen voordat ze over zware virtuele wapens kunnen beschikken. “Elke gek kan nu voor 2,95 een mod downloaden en een raketwerper in handen krijgen. Of 10.000 Experience Points halen. Belachelijk.”

Trump wil dat spelers die zware wapens willen eerst aantonen waar ze de virtuele wapens voor willen gebruiken “Als je ziet met wat voor zware wapens spelers in sommige first person shooters kunnen rondlopen… Je hebt geen enkele reden om een aanvalswapen met dubbel magazijn op je scherm te hebben als je niet in een oorlogsspel zit.”

Trump heeft zich tot doel gesteld het aantal neergeschoten Non-Playable Characters nog voor het eind van het jaar tot 0 terug te dringen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoewel er veel geestelijken zijn die in hun schaarse vrije tijd graag uiting geven aan hun anders-denken en LGBT–geaardheid, is niet elke habijt gevuld met een geestelijke. En niet elke non-playing captain een captain-of-Industry of een willekeurig Saoedisch staatshoofd. Het Vaticaan wenst middels haar priesters en prelaten ‘naar buiten’ een elementaire waardigheid op te houden. Zoals sommige boerka-draagsters in ruime mate proletarisch kunnen winkelen dankzij hun habijt, maar niet alle boerka-draagsters zijn IS-strijders of winkeldiefstallenpleegsters.

gravatar

mag je nog wel:
– NPC’s zakkenrollen
– in pretparken gasten oppakken en in het water plaatsen,
– een vogel in je rugzak doen en dan van een gebouw afspringen in de hoop dat je gaat vliegen

Reageer