Perrons krijgen patat oorlog-paal

In alle vrijheid een patatje oorlog naar binnen werken voor je de trein instapt? Dat wordt vanaf september een stuk moeilijker. Patat oorlog wordt namelijk verboden op alle perrons, behalve bij de daarvoor speciaal aangewezen patatpalen.

“Hoe graag we het ook zouden willen, in een keer van de patat oorlog af is natuurlijk onmogelijk”, legt ProRail-woordvoerder Walt Bovekom uit. Het spoorbedrijf ontvangt dagelijks klachten van mensen die over hun nek gaan als ze na een lange werkdag naast iemand met een patatje oorlog staan. “We hopen daarnaast dat mensen minder snel aan de natte puntzak beginnen als ze met elkaar in het oorlog-vierkant moeten staan.”

Gerwin, al 6 jaar oorloghapper, is bang dat de maatregel een opmaat is naar een totaalverbod, en hij straks nergens meer welkom is. “Het is voor mij gewoon een ritueeltje om tijdens mijn ritje Hilversum-Amsterdam een ‘oorlogje’ weg te duwen. Als dat straks niet meer kan voel ik mij gedwongen om de auto te pakken.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is altijd op sociale media een kleine groep van klagers die proberen hun stompzinnige wil op te leggen. De grootste groep mensen die het helemaal niets kan schelen hoor je niet. Dat geeft een scheef getrokken beeld.

Het wordt tijd dat we ons niet meer laten commanderen door linkse politiek correcten.

Weg ermee ‼️‼️

Corrie.

Reageer
gravatar

In navolging van de plaatselijke politici hebben ze hier een praatpaal gezet bij een commercieel project voor informatie, die door veel mensen ingedrukt wordt om gelijk door te lopen.
Het zijn speculatieobjecten. De voorbijgangers zien er net zo uit als op de Wallen waarin het massatoerisme wordt getypeerd.
Nu de kermis er is valt ook op hoe dat soort dingen altijd meer mopperaars op de been brengt. Ze identificeren zich met het geld. Ze praten ook alsof ze precies weten hoe het zit.

Reageer
gravatar

Tegenwoordig bij informatienummers gooit de telefoniste ook gewoon de hoorn op de haak als je niet meepraat met de commerciële prietpraat. Ze voelt zich beledigd.
Ik ken zo iemand die na haar werk keurig de hondenpoep van haar hond van de straat opraapt.