YouTube - Feyenoord

Petitie om waardering Sven van Beek in FIFA 20 te verlagen

Een petitie om de waardering van Sven van Beek in FIFA 20 te verlagen, is inmiddels duizenden keren getekend. De ondertekenaars willen dat de rating van de Feyenoord-verdediger gelijk wordt getrokken met die van verdedigers van RKC Waalwijk en FC Emmen.

De petitie werd gestart door e-sporter Koen Weijland, die FIFA professioneel speelt. “In FIFA 19 kreeg Van Beek de rating 75”, schrijft hij op de petitiewebsite. “Daarmee staat hij voor stabiele verdedigers als Willem Janssen (73) en Moreno Rutten (66), dat kan natuurlijk helemaal niet. Een rating van iets laag in de 50 lijkt me beter passen bij de realiteitszin die het spel nastreeft. Dan zit je ongeveer op het niveau RKC-talentje Dean van der Sluys. Hopelijk ziet die jongen dat niet als een belediging.”

 

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is onvermijdelijk dat Maitreya de kunst van verwerkelijking van het zelf onderwijst.
Hij bestaat niet.

gravatar

De lezers begrijpen niet wat satire is. De artikelen over het voetbal worden net zo veel gelezen als er voetbal gekeken wordt. Een heel gevaarlijke ontwikkeling. We kennen het fenomeen meeloper, het enige echte actuele aspect van alle boeken over WO2: de collaboratie. Gebrekkige intelligentie die nu op school aangekweekt wordt. Het maakt niet uit of je voor of tegen bent, want het gaat nergens over. Het is net als met religie. De tegenstanders ervan staan op hetzelfde vlak, en dat in het beste geval, ze zijn nog veel platter in hun denken geworden. De boeken over collaboratie in WO2 zijn enkel nuttig niet om goed en kwaad weer tegenover elkaar te stellen maar om niveaus te onderscheiden en om dezelfde patronen in het hier en nu te herkennen in de cynische leegte van bestaan.

gravatar

De maatschappelijke improvisatie ligt bij een enkeling, en puur op financieel vlak.

Ik heb net mijn fiets laten maken maar de rem was te strak gespannen zodat ik hem niet in kon trekken. Dus ik moest terug.
Zo leven veel mensen die het te goed doen.
Door hem te strak te spannen werkt de rem niet.

gravatar

Dat is niet zo, dat het voor een enkeling is. Tegenwoordig manipuleert iedereen een beetje met internetbanieren om zijn bestemming te wijzigen.

gravatar

Iedereen kan de top bereiken. Maar nu u alles zelf moet doen, bestaat er wel Veilig Plassen Nederland zodat er altijd goed voor u wordt gezorgd!

gravatar

Alleen door degelijk wetenschap te blijven beoefenen kunnen we de ongeziene en onvermoede gevaren traceren die de gewone man niet kan vinden. Daarom is het van belang dat de geldstroom naar ons in strand blijft om dit voor u mogelijk te maken. Zodat u op dezelfde manier als altijd door kunt leven en als vanouds op eigen kracht de top bereiken.