Twee Ons Champignon/shutterstock.com

Pijnlijk! Suzan ontdekte dat haar man een minaret heeft

Ze waren al twaalf jaar getrouwd toen Suzan (43) een pijnlijke ontdekking deed. Haar man onderhield al jaren een minaret.

“Dit verklaart zoveel”, verzucht Suzan. “Al die keren dat ik vreemd geschreeuw van boven hoorde komen. Ik dacht er nooit zoveel van, dacht dat hij bezig was om een schaap te slachten ofzo. Wat was ik naïef.”

Extra pijnlijk voor Suzan: de hele buurt wist het. “Nu ik er zo over denk zijn er wel mensen geweest die me het hebben proberen te vertellen. Dan stonden ze weer met een groepje te protesteren in de voortuin. Maar ik was blind, pakte de signalen niet op. Al is achteraf praten ook altijd makkelijk. Je gaat er gewoon niet vanuit dat je man een minaret heeft.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Weet je zeker dat ze geen verwarring had omtrent haar(?) geslacht? Of had het te maken het geslacht van het schaap?