TPO/YT.com

Baudet: ‘Otten greep 1000 miljard uit de kas’

Geen vage beschuldigingen meer moet Thierry Baudet hebben gedacht. Vandaag publiceerde hij een exacte berekening waaruit duidelijk wordt hoeveel Henk Otten uit de partijkas heeft gestolen. Hij komt uit op duizend miljard euro.

“Alle contante opbrengsten bij partijbijeenkomsten zijn verdwenen”, zegt Baudet. “Nou dan zit je al op 270 miljard. Tel daar het bedrag van 9800 euro bij op dat hij heeft overgemaakt naar z’n vriendin. Samen is dat 800 miljard. En die laatste 430 miljard zijn taxiritjes.”

Baudet vervolgt: “Het is een simpele rekensom, ieder kind kan dat uitrekenen. De heer Otten heeft de partij ontzettend veel schade berokkend. Weet je wel niet wat je allemaal kan doen met 1000 miljard euro? We hadden zo met de hele club een dagje naar Winterberg gekund.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En op zo’n stuk onbenul hebben 13% van de NLe stemgerechtigden indirect gestremd.. € 1000 miljard.. terwijl de schatting is, dat we met z’n 17,2 mln NL-ers met allen in NL over 2018 € 735 miljard verdiend hebben.
Die man heeft zelfs niet eens een idee van ordegroottes, maar moet wel de regering hierop controleren als volksvertegenwoordiger. Laat ‘m samen met Minerva uilenballen gaan zoeken in de Boreaalse wereld..

Reageer
gravatar

Als je dit bedrag afzet tegen al het geld op de wereld, dan kan je alleen maar concluderen dat het effect van dit graaien minimaal is, dus waar maken we ons druk over?

Reageer
gravatar

Niet het miljard, maar het ontvreemde biljart deed de druppel bij de heer Baudet overlopen. Na de vleugel wilde hij namelijk hierop met drie ivoren ballen en een eikenhouten keu (zonder processierupsen) naakt poseren voor zijn nieuwste propagandastunt.

Reageer
gravatar

Hier bij de ondernemersvereniging zitten ook wat van die IT mensen die een beetje kunnen klooien met financiën en elkaar aan een plek helpen en de rest naar de kloten halen.

gravatar

Toen ik hier uit Rotterdam kwam wonen ben ik ook lid geworden van de ondernemersvereniging om wat mensen te leren kennen.

gravatar

Dit land wordt gemarkeerd door hele kleine mensen die heel slim via administratie en door geen beetje truttig naar schooltje te gaan denken de wereldproblemen op te kunnen lossen.

Reageer
gravatar

Jaja, het gaat hard met die geldontwaarding.
Net zo hard als in Duitsland vóór de oorlog.

Ik wil geen overeenkomsten suggereren, maar…

Reageer
gravatar

Tja, eigenlijk is alle aandacht voor FvD en Thierry Boudoir teveel maar goed nu we toch bezig zijn: het ventje kan niet rekenen, is een volkomen ijdele non-valeur die bij voorkeur in Frans-koeterwaals-Latijn wordt aangesproken en heeft behalve zijn eigen ijdele spiegelbeeld nergens oog voor. Ja voor het geld dat het pluche en de partijkas hem persoonlijk opleveren zodat hij lekker met zijn vriendjes naar Thailand kan gaan en daar duizenden euro’s uit kan geven terwijl hij geen enkel idee heeft hoe iemand in armoede in Nederland dient rond te komen. Iedereen die dit leest en op hem gestemd heeft mag zich diep tot op het bot schamen.

Reageer
gravatar

Allee hoogedelachtbare leden der Tweede Kamer der Staten-Generaal ‘esquire’ noemen, is dat wat Thierry?

Neem contact op met The Right Honourable Jacob William Rees-Mogg (MP, esquire), hij weet meer!