Z. Jacobs/shutterstock.com

Stel hier je persoonlijke hitteplan samen!

Het RIVM heeft een hitteplan gelanceerd dat geldt voor alle Nederlanders. Wij geloven echter meer in een individuele aanpak. Een bejaarde moet immers andere voorzorgsmaatregelen nemen dan een topsporter. Elk mens is anders. Stel daarom hier je persoonlijke hitteplan samen!

 

0%

Wat is het meest inspannende dat je vandaag moet doen?

Hoe vertel je aan andere mensen dat het warm is?

Hoe bereid je je voor op werk?

Hoe zorg je dat je ‘s nachts goed kunt slapen?

Hoe zorg je ervoor dat je ‘s middags goed kunt slapen?

Ramen open of ramen dicht?

Welke hitte-gerelateerde problemen zijn voor jou extra belangrijk?

Jouw persoonlijke hitteplan:
200 kilometer zwemmen in Friesland
Spring voor het slapengaan nog even het water in om 200 kilometer te zwemmen. Zo koel je direct af en zie je ook Stavoren weer eens een keer. Bovendien word je van de monotone bewegingen lekker slaperig
Stokbrood met humus
Jouw persoonlijke hitteplan bestaat voor 100% uit stokbrood met humus. Ga naar het park, neem stokbrood en humus mee en eet jezelf vol. En de volgende dag dan? Gewoon weer hetzelfde.
Schiphol
Wij willen je met klem adviseren om naar Schiphol te gaan. Daar volgen verdere instructies. Of niet, de communicatie schijnt niet helemaal lekker te lopen. Hou in ieder geval de matrixborden in de gaten en neem voor de zekerheid een veldbed mee!
Onvoldoende drinken
De meeste mensen moeten voldoende drinken, maar bij jou volstaat het om onvoldoende te drinken. Neem minder dan noodzakelijk, niet genoeg is voor jou precies goed.
Zonnebrand factor 3
Niet insmeren kan écht niet meer, dat begrijp jij ook wel, maar je wil wel bruin worden toch?? Hiermee kun je achteraf zeggen dat je je echt wel ingesmeerd hebt, maar dat je nu eenmaal ‘altijd verbrandt’.

Share your Results:


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als ik naar de lucht kijk en ze kijken mee dan raken ze in de war, zo draaien ze rond in de cocon om hun hoofd, als een astronaut met een bol eromheen.

Reageer
gravatar

Een bol is juist voor hun veiligheid. Wij werken samen met Veilig Verkeer Nederland om die te verplicht te stellen.

gravatar

Gisterenavond een documentaire op tv over David Koresh die ook beweerde dat hij iets was.

gravatar

Ik probeerde vanochtend even te zwemmen maar de tafel aan zee bij de duikerstrap was helemaal bezet door de Vietnamese stropers. Vorig haar was er wel een kind van hen door de modder gezakt waar om getreurd werd.

gravatar

Omdat het zulke leugenaars zijn zonder enige zelfkennis daarin hechten ze zo enorm aan het nieuws en de waarheid buiten zich. Vanbinnen zit er niks in. Maar om op David Koresh terug te komen, een symptoom, je kunt qua ethiek beter in die sekte zelfmoordenaars zitten dan in de plaatselijke ondernemersvereniging die de facto de lakens uitdeelt als vervanging van iedere democratie en hun eigen nieuws site heeft. Zo is het ook gesteld met de media die aan de leiband van de centjes lopen en zich ethisch moeten profileren met frasen als madman or messias terwijl ze zelf elkaar in dezelfde club allemaal neuken. Wat is een sekte? Op dat vlak liggen immers de argumenten waarmee het dwaze volk zonder stuur steeds weer gepreoccupeerd wordt.

gravatar

Vandaag had ik een sjekkie in de heg gegooid, hij smeulde nog een beetje misschien en er kwam een medewerker van Albert Heijn met een emmer water terwijl de vrouwen moraliseerden met elkaar.
Natuurlijk zullen veel mensen geïnteresseerd zijn in de herkenbare problemen van David Koresh en vooral van zijn aanhang. De vraag blijft of ze veiliger zijn in of buiten de sekte.

gravatar

Ze hebben bij de Hema zelfs artikelen weggehaald omdat ik ze kocht. Ik kreeg het door via een medewerker van dit dorp die erbij bloosde.

gravatar

Mieke is een zus van Eline de Boo uit Zeeland, de gereformeerde kerk, die 10 jaar in Japan aan kerkplanting deed. Ze had een site ‘geloven in Japan’. Haar moeder vertelde ervan toen ik daar was en ze net iets had geschreven over de kernramp daar. Zo ver ging het. Kort daarna is ze gestopt, een CDA lid en voormalig medewerker van Maxime Verhagen.

gravatar

Na de stompzinnige verbouwing van de museumboerderij in Dreischor, door Boogert, hebben ze zich met al hun familieleden en kennissen tegen me gekeerd. Ze is ontslagen door Ria Geluk, bekend van het watersnoodmuseum.

gravatar

De vraag is nog in hoeverre de kernramp, door een storm, in Japan in Zeeland is ontstaan als we de andere toevallige omstandigheden in aanmerking nemen, zoals de crisis in Libië terwijl de buurvrouw van de museumboerderij (ze was met iemand van de Shell getrouwd) nog naast koning Idris had gewoond toen Kadhafi daar het land overnam, waar ze me over vertelde. Want zo worden door de officiële verslaggeving oorzaak en gevolg altijd omgedraaid en maken de mensen met hun oplossingen het nog erger, terwijl ze een hetze beginnen op het vlak van David Koresh.

gravatar

Ik ben import. Maar via de kerk is er een heel sociaal netwerk met tal van activiteiten.

gravatar

Daar zit mijn familie ook in, ze zijn zo sociaal dat ze ieder contact afgebroken hebben toen ik hier terugkwam. Tal van activiteiten op dat terrein!

gravatar

Wat sloven de debielen zich toch uit zich te trainen in links en rechts.
Alles wat eruit komt is in vier seconden te voorzien voor hun verdere leven.