Kirill Neiezhmakov/shutterstock.com

Ridouan T. zit heerlijk koel in Dubai

De voortvluchtige crimineel Ridouan T. heeft het maar getroffen: volgens bronnen bij het Openbaar Ministerie zit hij waarschijnlijk in het verkwikkend koele Dubai. Terwijl in Nederland de mussen van het dak vallen zoekt Ridouan T. zijn toevlucht in een land met een meer gematigd klimaat.

“Het is niet eerlijk,” zegt politiewoordvoerder Peter Verbruggen. “Wij moeten hier met een monumentale plakzak de criminaliteit binnen de perken zien te houden, terwijl een boef als Ridouan T. heerlijk de verkoeling kan opzoeken in een woestijnland. Het is verschrikkelijk om toe te geven, maar misdaad loont.”

Het is geen toeval dat de crimineel juist Dubai verkoos om buiten het vizier van Justitie te blijven. “Als het in Nederland niet zo godvergeten heet was geweest dan hadden we nu gewoon een arrestatieteam naar Schiermonnikoog kunnen sturen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De mensen die altijd van me af wilden waren dezelfden die altijd tegen racisme zijn en in dezelfde mate Afrikanen en Arabieren binnenhalen. De logica is dus dat ik racist ben.

Reageer
gravatar

Lieve Corrie, zullen we maar gezellig met z’n tweeën op de fiets gaan?
Voor het geval dat Ridouan met een van onze fietsen vandoor gaat, nemen we fietssloten en handboeien mee.