Stuart Boulton / Shutterstock.com

Johnson wil premier van alle harde brexiteers in Conservatieve Partij zijn

Nieuwe minister-president slaat verzoenende toon aan

Boris Johnson wordt de nieuwe premier van het Verenigd Koninkrijk. Direct na zijn winst bij de leiderschapsverkiezingen van de Conservatieven sloeg hij een verzoenende toon aan.

“Ik wil de premier zijn van álle harde brexiteers binnen de Conservatieve Partij”, zegt Johnson. “Of je nu lid bent van de Conservatieven en een harde brexit steunt of een Tory bent die desnoods zonder deal uit de EU wil stappen: ik ben er ook voor jou.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat ik nog heet meest schandalig vind is dat Johnson, Trump, Bolsonaro en hun kiezers stelselmatig al het commentaar en de adviezen vanuit de Nederlandse kwaliteitspers (en ja daar valt de speld ook onder) compleet negeren! Dus mensen met gezond verstand in Nederland : Blijf deze clowns bestoken met onze standpunten die diversiteit, inclusiviteit, redelijkheid en een eerlijke, pure, ambachtelijke en diervriendelijke wereld nastreeft. Luisteren zullen ze uiteindelijk!

(J. Koetje kaderlid Partij voor de Dieren afd Vlagtwedde)

Reageer
gravatar

Ik vraag me af of het kinderliedje witte zwanen, zwarte zwanen eigenlijk over de brexit gaat.

Engeland gesloten, de sleutel is gebroken. En er is niemand in het land die de sleutel maken kan.

Wel knap dat dit liedje de brexit kan voorspellen

Reageer
gravatar

‘t Is toch wat, hè? Als je niet kan of mag stemmen, hebben de politici geen aandacht voor je …

Boris, vergeet de Harde Brexiteers op het continent niet; ook wij steunen je! Merkel, Rutte en Varadkar willen een deal. Maar gelukkig ziet Macron het licht. Hou vol, we krijgen het VK wel uit de EU!

Reageer
gravatar

Liegen is populair! Het is een opvallende trend, dat bijvoorbeeld wereldwijd kiezers steeds meer op aartsleugenaars stemmen.
Gelukkig hebben wij Vage Kennissen met De Speld en Rudolf Julius vage maar betrouwbare kennisbronnen die ons inzicht bieden in het politieke wereldnieuws.

Reageer
gravatar

Je ziet dat de as New York – Londen steeds meer vorm krijgt. Eerst vraagt DJ Trump aan Mark Rutte medewerking om Nederland volledig in een uitzichtloze grond-oorlog in Afghanistan te storten, vervolgens vraagt de sluwe opvolger van Theresa May Nederland riskante posities in te nemen in de Straat van Hormuz vi-à-vis Iraanse kapers. Nederland wordt mondiaal én in de EU als deurmat beschouwd. De benoemingen van Frans Timmermans en van Deysselbloem werden succesvol gesaboteerd door respectievelijk Oost-Europa (dat overduidelijk de pest heeft aan burgerrechten) en door Frankrijk dat afziet van iedere militaire bijstand een de “Grote Coalitie, maar toch de nieuwbouw voor Nederlandse onderzeeërs succesvol wegkaapte voor de neus van Nederlandse scheepsbouwers. Ergo: Nederlandse politieke vertegenwoordigers in de EU verkeren in structurele winterslaap, het hele jaar door. Vgl.: arbeidsloze inkomens, hoe die verkregen kunnen worden zonder inspanning..

Reageer
gravatar

Termen en definities en grammatica zoals Nederlanders dat zien tellen niet overal. Nederland is inderdaad de grote hoer. En daar zijn ze mee gevleid.

gravatar

Maitreya zijn hoeren hebben exact het tegendeel bereikt van alles wat ze in het vooruitzicht stelden. En alles wordt gerationaliseerd als onze eigen fout. Daar zijn ze meester in. Laat toegepast worden wat ze in het vooruitzicht stelden met hun imbecielen.

gravatar

Het valt op dat mannen met een kek blond kapsel machtige posities in de politiek innemen. Volgens mij is er nog hoop dat meneer Wilders van de PVV minister president van Nederland kan worden.

Voters prefer blondes. 🥳🥳👨‍🦰👨‍🦰🥳🥳

Corrie.

Reageer
gravatar

Lieve Corrie, jouw geliefde Geert heeft van nature zwart haar. Hij heeft zijn haar geblondeerd om zijn afkomst te verbergen. Ik heb mijn blonde haar zwart geverfd om niet op jouw Indiër te lijken.