Twee ons champignon/shutterstock.com

Merel is allergisch dus heeft ze een naaktpaard

Merel is een echte paardenliefhebber. Ze heeft alleen nog nooit lekker op haar paard kunnen rijden omdat ze allergisch is. Maar gelukkig heeft ze nu een naaktpaard. “Je kunt alle rimpels en huidplooien zien, zó schattig.”

Trots laat Merel haar rimpelige merrie zien. “Ik rij elke dag, maar ik was altijd aan het niezen en snotteren. En ik had altijd overal uitslag. Dat is nu over. We zijn heel gelukkig samen.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Merel op de foto (er zijn er namelijk meer in Nederland) is hooguit 9 of 10 jaar oud. ‘Iemand onder ons’ is dus zowel een crypto-pedofiel en een neo-hippofiel.
Paarden hebben in de Freudiaanse psychologie én in de Griekse mythologie toch een sterke correlatie met vrouwen; speciaal met naakte vrouwen. Lady Godiva was de laatste die daar nog fysieke consequenties aan verbond. Margaret Thatcher en Theresa May deden niet meer na. Gelukkig maar. De nieuwe Engelse Prime Minister ziet er gekleed al afschrikwekkend uit, laatst staan naakt.

gravatar

Ik heb van manen tot staart alle haren afgebrand met een verfbrander. Corrie, mijn merrie had een halfjaar nodig om te genezen van de brandwonden, maar het was de moeite waard.

Reageer