Shutterstock - Imaxe Press

Ontslagtrauma verlost Seedorf van penaltytrauma

Jarenlang ging het alleen maar over zijn gemiste penalty’s. Tijdens zijn carrière, maar ook daarna. Gelukkig is daar nu eindelijk een einde aan gekomen nu Clarence Seedorf vooral geconfronteerd wordt met zijn falen als coach.

Gisteren werd de oud-international voor de vierde keer in vijf jaar ontslagen als trainer, dit keer als bondscoach van Kameroen. En dat krijgt hij gelukkig nu te horen. Seedorf: “Ik kon er niet meer tegen dat ik over straat liep en mensen geluiden van vuurpijlen maakten, of mij dingen toeriepen als ‘Hee Clarence, ik heb de bal gevonden die je het stadion uit schoot’. Dat ik nu word kapotgemaakt omdat ik een waardeloze trainer ben komt echt als een zegen.”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gelukkig is Clarence ook zelf aan de slag gegaan om de traumatische ervaringen in zijn voetbalcarrière te overwinnen. Anders dan Ruud Gullit die gezamenlijk met Clarence van de koude Kameroense kermis thuiskwam, heeft Clarence op tijd zijn voetbalcentjes én -boterham belegd met een gespreid mandje aandelen met cumulatief-preferente aandelen van De Belastingdienst (advies Erik Wiebes), Albert Heyn (advies Mark Rutte), Ajax Holding (Marc Overmars) en Shell (advies W. Holleeder), Holding André Rieu (advies Voorzitter VVD). En nog wat in de goudstaven van de Nederlandsche Bank aan het Frederiksplein 020 (advies Klaas Knot). Clarence kan zijn oude dag zonder vrees tegemoet zien. Ruud Gullitt daarentegen heeft zijn vermogen uitsluitend belegd in ex-echtgenotes, hij is nu op zoek naar een nieuwe hulptrainersjob in Ouagadougou, Dha, Qatar of Transandijvië. Hij heeft zich ingeschreven voor een tweedaags seminar van de VVD in Panama: “Hoe houd ik mijn geld buiten bereik van de Belastingdienst?

Reageer