Shutterstock / goodluz

Man laat na echtscheiding scheet die hij 8 huwelijksjaren heeft ingehouden

De inkt op de echtscheidingspapieren was nog niet droog, of het geluid van misthoorn galmde door het kantoor van advocaat Jan Nijssen. Het was zijn cliënt Gerard, die eindelijk de scheet liet die hij acht huwelijksjaren lang had ingehouden.

“Ah eindelijk”, sprak Gerard zichtbaar opgelucht. “Ik vind het jammer dat je bij me weggaat Annabel, maar dit is wel fijn. Ik zit al met deze scheet sinds onze huwelijksreis in Toscane. Toen we die chili con carne hadden gegeten in dat dorpje nabij Pisa. Weet je nog?”

Een gevoel van nostalgie overvalt Gerard. “Wat regende het toen hè. De hele reis lang. Augustus, hartje Italië, en we hebben geen droge dag gekend. Ach, weet je nog die auto waar we in rondreden. Wat een barrel, en we konden allebei amper rijden. Jij vroeg nog waarom ik even in de auto wilde blijven zitten nadat we thuiskwamen. Ik wist geen reden. We zijn samen uitgestapt. En nu zitten we hier. Wat een opluchting.”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat mannen viezeriken zijn weet iedere vrouw. Een compromis om het huwelijk te redden was wel op z’n plaats geweest. Hij had bijvoorbeeld, met toestemming van zijn vrouw, zijn eigen besmeurde onderbroeken kunnen wassen.

Dankzij Biotex zijn een hoop huwelijken gered.🧼🧼

Corrie.

Reageer