Wimbledon/YT.com

Djokovic niet geschorst voor overwinning op Federer

Novak Djokovic kan opgelucht ademhalen. De Servische tennisser wordt niet geschorst vanwege zijn overwinning op Roger Federer in de Wimbledon-finale. Volgens de ITF heeft hij geen regels overtreden door de populaire Zwitser te verslaan.

Veel tennisfans begrijpen niets van de beslissing. Zij zien nog steeds groot onrecht.

 

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Vandaar dat de startgelden van de ATP (voor mannen) elk jaar stijgen. Alleen die twee meiden van Williams verdienen nog een paar centjes bij Dunlop, maar dat is uitsluitend vanwege de marketingwaarde van de beide zusters op franchise-gebied op het vlak van ballen, billen, rackets en schoenen. Hun stille sponsor is Moh. bin S. uit het Midden-Oosten. . .

gravatar

Rudolf Julius heeft het grote onrecht niet vermeld. Dus doe ik dat even. In doorgaans goed ingelichte kringen heb ik mogen vernemen, dat Dunlop tennisballen had geleverd die precies de hardheid hadden, waarmee Servische spelers graag spelen. Zwitserse spelers hebben liever zachtere ballen.

Reageer
gravatar

Wim, daar denk ik anders over. Zwitsers spelen het liefst met ronde tennisballen. Novak Djokovic geeft de voorkeur aan ballen van Babolat.

gravatar

De enige vraag van belang is of de spelers ballen hebben van geschikte hardheid of zachtheid voor ons vrouwen. Heeft iemand (dwz. vrouw, geen man) al de ballen van Novak en Roger getest?