Polly Pocket: wonen op tien vierkante centimeter

Duurzaam, vaatwasbestendig en erg klein! Een jaar geleden was er amper iemand die erin wilde wonen, maar nu duiken ze plots overal op: Polly Pockets. Volgens veel mensen zijn de uitklapbare woningen in handpalmformaat de perfecte oplossing voor de overspannen woningmarkt. Heb jij budget voor een woning van een paar vierkante centimeter en zie jij jezelf dat tuinhekje al met een pinknagel openduwen? Wij zetten de mooiste Polly Pockets voor je op een rij.


Dit exemplaar is perfect voor mensen die nooit thuis slapen, of die eigenlijk best in een normaal appartement zouden willen wonen maar daar net iets te laat voor geboren zijn. Deze Polly heeft bovendien een geheime zeemeerminnengrot en een draaimolen met inktvissen!


Deze knalroze Polly Pocket is een echte eyecatcher en voorzien van alle gemakken, zoals een plastic keukentje en een stickervel om de boel gezellig in te richten. Deze Polly Pocket is in één beweging open te klappen en met de bijgeleverde clips kun je hem aan je tas of sleutels hangen. Bonus: de keukenkastjes kunnen echt open!


In dit bijzondere broekzakhuisje heb je elke dag het gevoel dat je op vakantie bent. Wie wordt er nou niet vrolijk van zo’n gigantische regenboog op de muur? Daarbij zorgt de slimme inrichting ervoor dat je wat extra ruimte overhoudt voor een werkplek, of kun je je eigen bed & breakfast beginnen. Verkrijgbaar in de thema’s eenhoornparadijs, sprookjesbos en kleine prinses.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *