Man krijgt steeds pop-up venster met herinnering dat zijn leven zal aflopen

Sinds een week heeft de 31-jarige Marcel last van een irritante pop-up. Iedere ochtend als hij zijn laptop opent, verschijnt er een bericht waarin hij wordt herinnerd dat, hoe onwaarschijnlijk het nu ook voelt, hij ooit zal komen te overlijden.

“Graag stellen wij u op de hoogte dat uw leven binnen een nog onbekende tijd zal aflopen”, staat er soms op het venster. “Uw leven is eindig! Denk hieraan bij het maken van uw keuzes”, staat er een andere keer. Marcel kan de vensters wegklikken met ‘oke’ of ‘accepteer’, maar ze blijven terugkomen.

Marcel weet niet precies wanneer de herinneringsberichten begonnen. “Misschien toen ik de hele avond nieuwe afleveringen van Jimmy Kimmel Live had gekeken op een illegale stream, of toen ik een torrent had gevonden van afleveringen van Jimmy Kimmel Live 2009. Hoe dan ook, de vensters zijn onontkoombaar.”

 

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wir werden alle sterben, haltet euch bereit.
Die Zeichen sind eindeutig, bald ist es so weit.
Vielleicht schon heute Abend, vielleicht in einem Jahr,
doch alle werden sterben, traurig aber wahr.

Knorkator

Reageer
gravatar

Waarschijnlijk heeft de stalker van Marcel het volgende op het oog.

“Uw leven is eindig (…)” duidt op Romeinen 8:13: Want indien gij naar het vlees leeft, zo zult gij sterven; maar indien gij door den Geest de werkingen des lichaams doodt, zo zult gij leven.

De betekenis is, dat een vleeseter zal sterven, máár als hij in zijn geest de werking van sterven heeft, zal hij niet dood gaan.

Marcel kan dus een keuze maken.

Reageer
gravatar

Marcel kan altijd bij ons langskomen als hij levensmoe is.

Hier kan hij bommetjes maken zo vaak als hij wil.

Keuzemogelijkheden zat. 🙂🙃😉🤗🤤

gravatar

Is dit weer een gesponsord artikel van De Speld? In ieder geval bedankt. Ik heb zojuist de YouTube van Jimmy Kimmel Live 2009 bekeken en nu krijg ik steeds irritante pop-ups van Mieke Telkamp met haar lied: ” Waarheen leidt de weg die we moeten gaan. Waarvoor zijn wij op aard”.

Not funny!! Ik wil nog niet dood. 😡😡

Corrie.

Reageer
gravatar

Nee-nee, dat is uit de down-JAT-tijd.

Dat mensen CD’s en films gratis van het web jatten, ‘Want die artiesten zijn toch allemaal miljonair, en moeten maar eens gaan werken voor hun geld! Bovendien is een kopie maken toch geen stelen?!’

Hopelijk is dat wat verminderd. Maar het is zeker nog niet weg.

gravatar

Wanneer je CD’s en films gratis van het web wilt jatten moet je een gratis VPN aanschaffen. Je IP-adres op die van een buitenlandse IP-adres zetten. En dan in de Tor-browser zoeken naar : ‘ the piratebay’.

Werkt altijd! 🙂🙃😉🤩🥳🤗🤤

Corrie.