De Telegraaf

Man gebruikte GHB en werd wakker als locoburgemeester van Diemen

Een avondje drugs gebruiken is voor een man uit Diemen volledig uit de hand gelopen. De man combineerde wiet met GHB en werd later wakker als locoburgemeester van Diemen.

De man zegt zich niks meer te kunnen herinneren van wat er in de tussentijd is gebeurd. “Kennelijk heb ik me aangesloten bij GroenLinks en ben ik me hard gaan maken voor verduurzaming in de gemeente Diemen. Ik moet echt helemaal van de kaart zijn geweest. Normaal stem ik VVD, en ik woon in Aalsmeer.”

Nu hij weer is bijgekomen, gaat hij verder met waar hij daarvoor bezig was: het opzetten van een webshop voor tandprothesen.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Carrie van de Hoek opereert hier als Sophie in ‘t Geld. Hij is nogal gauw op zijn tere teentjes getrapt als iemand hem links inhaalt.

gravatar

Wat begrijp ik die Arabieren toch goed dat ze die vrouwen aan de lijn houden.
Hij was redelijk bij zijn positieven tegenover de agenten.
Het bestiale karakter in het fascisme.
Naar de Wallen!

Reageer
gravatar

Op deze langste dag van het jaar, wil ik voor het invallend duister toch nog even kwijt dat zelfs GL niet is gevrijwaard voor/van verwarde figuren. Eén bad trip op een huis-tuinen keukendrug is al voldoende voor een troglodiet om zich loco-burgemeester van Diemen te wanen. Jammer dat er geen advocaat bereid was deze verwarde man bij te staan. religieus gemotiveerde messenstekers of andere moordenaars krijgen van hun advocaat onveranderlijk het advies om of acute amnesie (geheugenverlies), een black-out of gewoon opgekropte woede voor te wenden. Het Openbaar mysterie laat vooral etnische minderheden daar mee wegkomen..
Overigens GHB is -óók- Gemeentelijk Haven Bedrijf (Amsterdam), maar dat reikt niet tot in Diemen. The plot thickens.

gravatar

Veel hebben we ook bereikt met gender-gelijkheid in het Amerikaanse leger, vrouwen die ooit man waren en andersom die tot de hoogste rangen van het leger hoorden.

gravatar

Meneer Steeds mag dan wel doorlopend fouten maken, maar de redacteuren van dienst maken er ook een potje van.

– “Daar waar staat “locoburgemeester” had “nachtburgemeester” moeten staan.
– “Wiet met GHB” klopt niet, het was erger: “biertjes met brandewijn”.
– “Aalsmeer” is in de werkelijkheid “Roosenburg in Den Dolder”.
– In plaats van “VVD” is “PVV” (Partij Voor Verwarden) juister.

De rest zou misschien kunnen kloppen.

Reageer
gravatar

Wat een nachtmerrie-verhaal voor die arme man uit Aalsmeer. Het zal je toch maar gebeuren dat na een avondje drugs gebruik je later wakker wordt als GroenLinks locoburgemeester van Diemen.

Gelukkig gebruik ik geen drugs. Ik hou mij bij Schultenbrau.🍺🍺

Corrie.

Reageer
gravatar

Ik herken deze verwarde man uit Diemen uit het Politieblad. Hij is een rechts-extremist, die zoals bekend allemaal verward zijn. Hij gedraagt zich graag op het Amsterdamse Stadhuisplein als een vrouw onder de naam Sophie van ‘t Geld om sociaaldemocraten in diskrediet te brengen.

Reageer
gravatar

Quote: “om sociaaldemocraten in diskrediet te brengen.”

En dat opgetekend uit de mond van van de reageerder achter de heer Steeds en zijn vele zetbaasjes, die -sinds hij aanwezig is op dit forum- onder st**ds andere schuilnamen politiek en vooral religieus andersdenkenden op infantiele wijze en met een rabiaat fanatisme aan het demoniseren is.
Dat heet bij hem “strijden tegen onwetendheid.”

Bij het grootste deel van de stemgerechtigde bevolking heet het D66-salonfähige correctheid.

gravatar

Wat Carrie nou beweert is van een mateloze achterdochtigheid, waardoor hij van iedere reageerder die een betere reactie geeft dan waartoe hij in staat is, meent dat ze tot mijn familie behoren.
Als dat overigens zo zou zijn, wat zou daar dan verkeerd aan zijn?

gravatar

Geen mateloze achterdochtigheid maar een gezond ontwikkeld ”fingerspitzengefühll’ voor iemans taaleigen.

Niet ver bezijden de waarheid overigens, gezien uw – typerende – reactie die altijd de ontsnappingsclausule open houdt voor ” Zelfs Al Mocht Het Waar Zijn”!

gravatar

Jij ontwijkt mijn vraag: “(…) wat zou daar dan verkeerd aan zijn?
Als jij mij citeert, doe dan correct!
Wat wil jij in hemelsnaam met “een gezond ontwikkeld ‘fingerspitzengefühll” voor iemands taaleigen” zeggen?

gravatar

SPOEDBERICHT

De Amerikaanse president Donald “fake” Trump heeft een voorgenomen bombardement op Iran afgeblazen, omdat er sl*chts 140 doden zouden vallen. Waarschijnlijk wordt nu een waterstofbom in gereedheid worden gebracht, aldus CNews.

Reageer