shutterstock.com/William Perugini

Suze is geen vleeseter want ze houdt van de structuur van bladeren

De smaak van bieten kun je gewoon niet namaken met een stuk kip

Suze is veganist. Niet uit overtuiging, maar uit noodzaak. “Ik ben een fijnproever en uiteindelijk gaat het mij toch echt om de smaak. Ik wil best meer vlees eten, maar ik vind de structuur van dier
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Suze boort hier een nieuwe markt aan. Spinazie gemaakt van kippenborst en de zoete aardappel gefabriceerd uit biefstuk. Allemaal net echte groenten.
Zelf zie ik wel iets in witlof van varkensrollade. Ik heb ook al een naam verzonnen: biologische witlof.

Reageer