Ruben Timman/shutterstock.com

Bij Albert Heijn zijn het Carola Schouten-weken

1 halen, 2 betalen

Bij de Albert Heijn zijn het Carola Schouten-weken. Voor het hele assortiment geldt: 1 halen, 2 betalen.

Ook zijn meerdere A-merken vast in prijs verhoogd en kun je weer sparen voor extra kosten. Bij een volle spaarkaart kun je kiezen uit een eenmalige BTW-verhoging of een boete (+16,95 bijbetalen).

1 juli is een bijzondere dag tijdens de Carola Schouten-weken. Dan mag de 1000e bezoeker van die dag 1 minuut shoppen voor een vier keer zo hoge prijs!

De Carola Schouten-weken duren nog tot eind augustus.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom is er geen geen Carola Schouten-ruildag? Dat je haar bijvoorbeeld kunt inruilen voor Mark Rutte om een hoger loon te krijgen met per saldo meer lastenverhoging of Erik Wiebes voor minder aardgaswinning maar een schadelijker klimaatakkoord?

Reageer
gravatar

Laat het concern AH (eigen winkels én francise-ondernemers) maar schuiven. Het past naadloos in het regeringsbeleid om alle onvermogenden humaan uit te roeien. Voedsel wordt stelselmatig onbereikbaar gemaakt voor de lagere klassen in Nederland (iedereen die minder dan € 12.000,- 20.000,- per jaar aan inkomen ‘geniet’). We komen, ondanks voedselbanken, weer in de sfeer van de oude KVP (tegenwoordig CDA) waar men ooit zei “Van vischkoppen kan men toch ook soep maken!” Carola Schouten, als consentieuze boerenmeid zorgt goed voor haar veestapel en achterban van maatschappelijk geslaagden

gravatar

Cees, Boeren wat meer inkomen geven via AH is indirect. Je zult daardoor nooit weten of het geld wel goed terecht komt. Beter is maandelijks een bedrag te storten op een inzamelingsrekening (“crowd funding account”, red.) van een Boer- en Tuindersbond.

gravatar

Geef mij maar de markt, voor groente fruit en vis.
Dus niet meer klagen over supermarktprijzen, mensen.

En al helemaal niet over de prijs of kwaliteit van kant-en-klaar-produkten die je toch al niet moest kopen.

gravatar

Beter nog, rechtstreeks bij de boer gaan halen.
Die bespaart op transport en veilingkosten, je hoeft niet de groothandels, tussenhandelaren, winkeliers en andere leveranciers te betalen en hebt het verser dan vers.

Ik denk dat we over een tijdje gewoon de supermarkten kunnen sluiten, want dat kan toch niemand meer betalen.

gravatar

Goed plan, Mark, maar ik hou elke maand al 17 cent van mijn AOW over en weet niet wat ik ermee moet doen. Kunnen jullie dat niet automatisch inhouden en aan de arme negertjes schenken?

gravatar

De negers komen naar u TOE!

Brengt u uw geld gewoon naar het dichtstbijzijnde AZC, aso-AZC, bed-bad-brood, of kraakpand.

Of stopt u het gewoon in de brievenbus van uw buurman, lekker dichtbij! Van de inmiddels uitgewoonde woning die de dubieuze statushouder met VOORRANG gekregen heeft.

Correctie, het zijn niet alleen negers, maar meer nog allahakbarbaren die u al zo goed kent en heeft leren waarderen.

Wij maken het u gewoon een stuk MAKKELIJKER!

Groetjes,
Jesse