NOS/YT

Forum laat zich als makke lammetjes buiten provinciebestuur houden

Ook in Zuid-Holland komt er geen coalitie met Forum voor Democratie. Daarmee komt het aantal provincies waarin de partij niet meeregeert al op 11, ondanks de grote overwinning bij de Provinciale Statenverkiezingen. De FvD’ers laten het zonder al te veel verzet gebeuren.

“Ik ben hier echt door geïntrigeerd”, zegt Eerste Kamerlid Toine Beukering van Forum. “We zijn zo’n dappere en strijdbare partij, maar we laten ons als makke lammetjes buiten het provinciebestuur houden.”

Beukering betwijfelt overigens of het de gevestigde partijen zijn die een coalitie met Forum blokkeren. “Het zouden ook de Oekraïners kunnen zijn.”

 

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tja, als een door de opwarming, uit het poolijs gesmolten politiek fossiel als Wiegel laat formeren, kun je toch van te voren weten dat het niets wordt.

Niet dat ik daar rouwig om ben:

Ik heb meer bewondering voor meneer de Uil uit de Fabeltjeskrant, dan voor boreale oehoe Baudet.
😉

Reageer
gravatar

Als de burgers lans komen lopen herhalen ze de advertentie van het reclamebord achter me allemaal als kinderen die van een schoolbord voorlezen. Daarna komen de gesprekken over rendement enz. Ik zie in deze mensen altijd de hopen opgestapelde lijken in de Holocaust.

Reageer
gravatar

Tja, FvD dacht dat het om 1e kamer verkiezingen ging en zag daarbij over het hoofd dat de provincies ook bestuurd moesten worden. En toen kwamen ze bestuurders tekort…

Reageer
gravatar

Ik heb Forum juist gestemd omdat ik in de PVV teleurgesteld was omdat die niks voor mekaar heb gekregen. De volgende keer stem ik op een nieuwe borstklopper, en nu eentje die Nederland écht gaat veranderen! Die vent is nu al m’n held.

Reageer
gravatar

klopt op Google Maps zie ik ook geen ijs afgebeeld op de noordpool, dus als het er al was, dan is het allang weggesmolten voordat het zogenaamde broeikaseffect er kwam