fstockfoto / Shutterstock.com

Hoe werkt de huldiging na de Nations League?

Drie huldigingen, vier activiteiten, twee tickets te verdelen

Nederland staat op de drempel van zijn eerste Nations League-eindoverwinning. Als het Oranje lukt om Portugal te verslaan, lijkt het team van Ronald Koeman verzekerd van een huldiging. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk?

De huldiging is verdeeld in drie dagdelen. Een ochtend op 21 juni aanstaande, de nacht van donderdag op vrijdag 14 november en een nog aan te wijzen dagdeel in 2022. Dat zal een ochtend zijn als het een schrikkeldag is, of een middag als de haan drie keer heeft gekraaid.

Per dagdeel wordt een onderdeel van de selectie gehuldigd. Zo is er een huldiging met een rondvaart door de grachten van Lemmer voor de keepers, een buffet bij het koningshuis voor de wisselspelers, een escape room óf paintballen (afhankelijk van het budget) en een salsa-workshop voor de elf meest blanke spelers. In maart 2020 wordt duidelijk wie daarvoor in aanmerking komen. Dan wordt ook duidelijk welke fan en speler samen twee tickets voor Lowlands mogen verdelen. Voorwaarde is wel dat Oranje met minimaal 2 uitdoelpunten verschil de finale wint.

De selectie kijkt alvast enorm uit naar de eventuele huldiging, laat aanvoerder Virgil van Dijk weten: “Ja, als je dit programma zo ziet, dan weet je weer waar je het voor doet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De relifanaten hebben het voetbal overgenomen! 21 juni, de langste dag; 14 november, de heiligen Serapion en Dubritius; de haan, die driemaal kraait.

Stop de verkerkelijking van Nederland! Houdt Nederland seculier!

Reageer
gravatar

Ik wil het betrouwbare dagelijkse voetbalnieuws van De Speld ontvangen op voorwaarde dat al die overbodige, leugenachtige zeikstukken die niet over voetbal gaan, er niet in worden opgenomen.

Reageer
gravatar

Nederland heeft grenzen buiten Amsterdam.

Eens even oneven zien het bestaan buiten dat dat begrijpen ze daar niet of willen ze niet toegeven.

Te simpel daar tenzij toegeven verder wil.