Ollyy/shutterstock.com

97% van de mensen die jou ‘vriend’ noemt wil je dood hebben

Er zijn veel manieren om iemand te bedreigen, maar als iemand je ‘vriend’ noemt, dan weet je dat het foute boel is. Uit een enquête blijkt dat ruim 97% van de mensen die je vriend noemen jou dood wil hebben. De overige 3% zijn Sjoerd en Willem van de volleybal.
‘Hee vriend, je staat in de weg’, ‘Dat moet je vooral proberen, vriend’ en ‘Ik weet waar je woont, vriend’. De mensen die deze zinnen uitspraken verklaarden dat ze jou graag iets zouden aandoen. Bij navraag bleek dat ook de zin ‘O, Marije, is dít je nieuwe vriend?’ dient te worden opgevat als dreigement.
Niet alleen mensen die ‘vriend’ zeggen hebben het slecht met je voor. Ook mensen die je aanspreken met ‘maat’, ‘makker’ of ‘kankerhond’ zouden graag zien dat jou iets vreselijks overkomt.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik denk dat ze geld willen zien. Maar dat is belangrijker dan hun leven, dus ja je zou kunnen zeggen dat ze je dood willen.

Reageer
gravatar

Gelukkig is op deze forumsite mijn vriend Dodo de Dappere jr niet zo. Bij hem voel ik echte vriendschap. Zelfs liefde! 💖💖

Mijn hoop is dat ik hem, als influencer, kan bekeren om voor de PVV van meneer Wilders te gaan.

Meneer Wilders van de PVV is de weg, de waarheid en het leven.😇😇

Corrie.

Reageer
gravatar

Nou Steeds … Je kunt aan de bak!

Het zal een hele geestelijke ”tour de force” worden om je van een overtuigd D66-er tot een rasechte PVV-er te laten bekeren.

gravatar

Ik ontvang zowel zakelijk als privé vaak mails die zijn ondertekend met “Met vriendelijke groet”.

Dat komt nu toch wel in een heel ander perspectief te staan…

Reageer