Shutterstock.com/Studio Speld

Stel tatoeëerde infinity-teken op baby zodat ze voor altijd verbonden zijn

Mandy en David, ouders van baby Silver, waren op zoek naar iets dat hen als stel zou verbinden. Mandy: “Sommige mensen kopen een huis of gaan trouwen. Wij wisten wat ons te doen stond toen ons wondertje ter wereld kwam: die kleine jongen meenemen naar de dichtstbijzijnde tattooshop en het symbool van onze oneindige liefde op Silver zijn arm te laten vereeuwigen.” David vult aan: “Op deze manier zijn Mandy en ik eindelijk voor altijd met elkaar verbonden. Dat voelt wel heel bijzonder ja.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als Mandy en David, ouders van baby Silver, er commentaar en/of problemen mee krijgen, raad ik ze aan zich te beroepen op een of andere religie, maakt niet uit welke. We hebben immers vrijheid van godsdienst, haar onzingeving en middeleeuwse gebruiken.

gravatar

Gek genoeg vinden velen in ons land verminkingen niet altijd achterlijk. Besnijdenis is zelfs wettelijk geaccepteerd, althans bij (pas geboren) jongetjes. Circumcisie wordt zelfs aangeboden door artsen die in het BIG-register staan en werd tot voor kort vergoed door ziektekostenverzekeraars.