Shutterstock.com/Photographee.eu

Vrouw die steeds minder vlees eet baalt van vegetariërs die haar shine stelen

‘Hoe kan ik nou goed overkomen als er net ietsje betere mensen in de buurt zijn?’

De vijfentwintigjarige Patricia draagt graag een steentje bij aan een betere wereld. Sinds de barista een documentaire heeft gezien over de bio-industrie is ze minder vlees gaan eten en daar voelt ze zich goed bij, zegt ze. “Tenzij er van die irritante vegetariërs in de buurt zijn die de hele tijd mijn shine stelen.”

“Kijk, het is gewoon heel lastig om als een goed mens over te komen als er nog net iets betere mensen in de buurt zijn,” vertelt Patricia. “Vooral tijdens een etentje vind ik het echt supervervelend om vegetariërs te ontmoeten. Of veganisten. Met hun HELEMAAL geen dieren eten. Pleur op, denk ik dan. Zo komt mijn bijdrage om te stoppen met spekpannenkoeken als ontbijt en spareribs als lunch helemaal niet meer over.”

Gelukkig heeft Patricia er iets op gevonden om zeker weten het stralende wereldverbeterende middelpunt te zijn. “Ik vertoef veel op barbecuefestivals en hang graag rond bij de slager op de hoek. Zo weet ik zeker dat ik met vleeseters te maken heb en als ik dan vertel dat ik minder vlees probeer te eten, vinden ze dat leuk voor me.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is barista een modenaam voor barman- of -vrouw? Nou ja die persoon heeft een grote invloed op de vijfentwintigjarige Patricia. Een documentaire over bio-industrie die hij of zij heeft gezien, zorgt dat Patricia minder vlees is gaan eten. Daarom vraag ik mij af wat voor relatie die twee hebben. Kan ik daarover nog uitsluitsel krijgen?

Reageer