Studio speld

70% stemformulieren ongeldig verklaard omdat mensen punten hebben uitgedeeld

Ondanks alle campagnefilmpjes en debatten hebben veel Nederlanders niet helemaal begrepen wat de bedoeling was bij de Europese verkiezingen. Maar liefst 70% van de stemformulieren is ongeldig verklaard omdat mensen punten hebben uitgedeeld aan de kandidaten. Dat blijkt uit de steekproef van GeenPeil.

In de grote steden kreeg Frans Timmermans van de PvdA veelvuldig 12 punten toebedeeld. In Gelderland was Esther de Lange van het CDA de grote winnaar. Ze sprokkelde maar liefst 62.128 punten bij elkaar.

Bij de PvdA werd met verbaasdheid gereageerd op de resultaten. “Ik heb begrepen dat de Europese verkiezingen de volgende keer bij ons georganiseerd worden. Ik weet niet of we daar de capaciteit voor hebben, maar we gaan kijken wat we kunnen doen.”

 

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dus van de 41 % die is gaan stemmen, heeft 70% exact dezelfde manier gebruikt om ongeldig ongeldig verklaard te worden. Dat is Statisch gezien volstrekt ongeloofwaardig, en derhalve falenews. Bron graag.

Reageer
gravatar

Twee keer punten geven aan dezelfde partij en dan niet begrijpen waarom jouw oordeel niet meetelt …

(Good evening, Tel Aviv. Here are the results of the Greece jury: 1 point Cyprus, 2 points Cyprus, 3 points Cyprus …)

Reageer
gravatar

Ho-ho, het was maar 1 miljoen!
En dan heb ik nog flink moeten investeren in de korrektie van m’n filmpje!

Kennen jullie mijn liedje al?
Het heet ‘Like a prayer’.

gravatar

Een miljoen dollar belastingvrij voor Madonna persoonlijk en vijf ton belast voor vijfhonderd personeelsleden. En dat is nog zonder reis- en verblijfskosten.

gravatar

Ja ja, spot er maar mee, maar ik zit helemaal in een dip. Hoe kan het nou dat meneer Wilders van de PVV zo weinig stemmen heeft gehaald?

Ben net zo verward als die gek hier op De Speld
🥴 Benny© Altijd-Doof© 🥴

Corrie.

Reageer
gravatar

Ik deel de vrees van Baudet. We staan aan de vooravond van totale feminisering van ons land. Vooral moslima grijpen spoedig de macht. Dan moeten wij mannen ook hoofddoekjes en jurken gaan dragen.

gravatar

Hoezo?! Ik lees De Pin pas du tout niet! Ik ben hier om de rest van het vrouwvolk een hart onder de riem te steken en het manvolk onder de duim te houden! Kom maar op met die sexe-oorlog! De mattenkloppers en deegrollen staan al klaar!