YouTube / RTL Nieuws

SP steekt tienduizenden euro’s in promotie boekessay

Partij gooit roer om

Na het essay van Baudet over Houellebecq praat niemand meer over het SP-campagnefilmpje over Hans Brusselmans. Met nog twee dagen te gaan tot de verkiezingen gooien de socialisten het roer nu volledig om. Ze steken tienduizenden euro’s in de promotie van hun eigen boekessay over Stromboli van Saskia Noort.

“Het grote publiek zit te wachten op boekessays”, vertelt SP-leider Lilian Marijnissen. “We hebben daarom aan Ronald van Raak gevraagd of hij het laatste boek van Saskia Noort wil lezen en daarover een verslag wil schrijven. En of hij er zinnen uit kan filteren die iets zeggen over het failliet van de Europese Superstaat. Ik denk dat de mensen op het Instagram dit wel kunnen waarderen.”

In een screenshot van het boekessay, dat voor drieduizend euro is gepusht op Facebook, spreekt de SP over één van hun waarden. “Sara besluit Karel te verlaten. Op een beschaafde manier, hopen we. De SP zou dat belangrijk vinden. Solidair zijn, een nieuwe start maken op het Italiaanse vulkaaneiland Stromboli, waardigheid tonen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dezelfde tactiek met de tegenstand tegen Trump via de Russen.
Objectief denken: niemand kan nog anders denken dan als strategietje om de vermeende concurrent met de gevolgen op te zadelen van zijn eigen waan.
Baudet moet in zijn partijhokje blijven zitten.
Fascist.

Reageer
gravatar

Je moet het essay van Baudet zien als uitleg.
Hij heeft het alleen nog te ingewikkeld gedaan voor de Nederlandse politici.

Reageer
gravatar

De ironie ontgaat de lezer. Hoewel de Nederlander de Bijbel heeft afgezworen, leest hij ieder boek zo.
Hij vat het op als seksuele voorlichting.

gravatar

Loes Gent.
Houellebecq, en niet alleen hij, wordt op exact die manier in het Nederlands vertaald.

gravatar

De enige die het durfde te vertalen was een Zeeuw. Tekenend.
Niet te verwonderen dat die Hollanders allemaal weer in opstand komen.

Reageer
gravatar

Het feminisme en de ongebreidelde immigratie van niet westerse Europeanen heeft geleid tot een stijging van het aantal verkrachtingen Nederlandse (minderjarige) vrouwen. Om de Nederlandse vrouwen en meisjes te beschermen, dient de maatschappij in overweging te nemen om hun schone gelaatstrekken en hun voloptueuze vormen te bedekken. Dit alles om de begeerte van mannen te verminderen, Het zal een plicht van vrouwen moeten worden om zich onzichtbaar te maken in deze maatschappij.

Verhuizen naar een zonnig, broeierig, buitenlands eiland is een optie! Maar dan met een scheiding der geslachten. Anders leidt het alleen maar tot onzedig gedrag en premaritale copulatie!

Reageer
gravatar

De voorgaande Ronald is niet echt Raak, maar een zeer sl*chte imitator. Hij kan zich beter beperken tot het imiteren van Thierry Baudet. Dat kan hij veel beter.

gravatar

Dit essay is een verhandeling over het werk “Stromboli” van Saskia van Noort. De SP en ik zijn niet voor Islamisering, decentralisatie en desecularisering van Nederland.

Ik bespreek de ideeën van Noort zoals beschreven in Stromboli en trek parallellen met de huidige samenleving.

Ik vind alle kritiek onterecht en het is jammer dat het dan weer over één essaytje gaat, waarover ‘ophef’ ontstaat. Deze ophef over de essay tekent de tragiek van mijn bestaan …

Retweet: Paul Cliteur: “Prachtige analyse van het werk van Noort in relatie tot hedendaagse sociale en politieke vraagstukken. Alle gekkigheid van de Speldreaguurders is pure laster: een kwaadwillende poging tot framing, die geen recht doet aan het essay.”

gravatar

Dat hele opgepompte gedoe van de linkse media over het essay van Thierry Baudet geeft mij een deja vuh gevoel. Hetzelfde is gebeurd met Pim Fortuyn.

De linkse media komt met allemaal valse veronderstellingen in de hoop dat een linkse gekkie Thierry Baudet vermoord.🔫🔫

Corrie.

Reageer
gravatar

Corrie je gaat dit keer heel ver over de schreef. Het is zacht gezegd onfatsoenlijk om tot moord op te roepen!

Overigens vind ik het opmerkelijk voor een vrouw om openlijke vrouwenhaters in bescherming te nemen.

gravatar

Ik heb de stellige indruk dat Corrie het Engelstalige opstel van Baudet niet heeft gelezen.
Corrie is namelijk van Geert naar Thierry overgestapt als minnaar.
Verliefdheid maakt blind en in haar geval ook doof.

gravatar

De stap van een katholieke doempredikant naar een volksmenner die het Latijn spreekt is toch niet echt heel groot: beide even koekoek.

gravatar

Lees niet door als je de afloop van het boek nog niet weten.

[…] Kortom niets had geholpen om het licht in Europa weer aan te doen gaan. Windmolens en zonnecellen waren immers aan het eind van hun levensduur zonder dat ze de wereld aan de benodigde elektriciteit hadden kunnen helpen. Zelfsturende accu- en waterstof-auto’s stonden te verroesten in de straten.
Tijdens een zinderende hittegolf in harte winter van 2039 besloot de stokoude dictator van Europa, Vladimir Poetin, ten einde raad met zijn aansteker de Stromboli en de andere Eolische vulkanen aan het werk te zetten. Dat werd niet alleen het einde van de wereld, maar zelfs van de dictatuur.

Reageer