wavebreakmedia/shutterstock.com

Irene vindt Moedernacht veel leuker dan Moederdag

“Ik ga denk ik alleen Moedernacht vieren”, zegt Irene tegen haar vriendin Sanneke. “Moederdag vind ik eigenlijk gewoon veel minder leuk. Een beetje een overschat feest.”

De vriendinnen zijn de plannen aan het maken voor het weekend. Irene wil voorstellen om kaarten te kopen voor een vette M-night party in de stad. “Gaan we dan gewoon helemaal naar de getver en dan kijken we op Moederdag wel wat we doen. Misschien gewoon een beetje de stad rondstruinen ofzo.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Godsamme wat ben jij hypocriet. Jatten en mij fatten verwijten.
Sinds wanneer is iemand een archiefplunderaar als hij/zij zijn/haar eigen e-postadres gebruikt?

Wie is steeds die Steeds?

gravatar

Beste moderator,
Er zijn hier twee reageerders aan het steggelen. Maar de tweede heeft gelijk. De eerste produceert het aforisme genaamd de wet van Godwin door de Kristallnacht te berde te brengen, zelfs vooraleer de discussie is gestart.

gravatar

Vraag me af wat de -oorspronkelijke- rechthebbenden, zoals ‘Viesman’ (niet Viesmes) en ‘Paulus, Hoofdredacteur’ en al die andere (gr)avatars uit de beginjaren van deze site, die de door de inmiddels beruchte ”heer ” Steeds in één hand verzameld zijn, van deze controverse zouden hebben gevonden.